graphicanews

Ειδήσεις

WPO World Star Awards 2022

Ελληνικές διακρίσεις και στα φετινά βραβεία WorldStar 2022

την 21 Ιανουαρίου, 2022

Στις 15 Δεκεμβρίου 2021, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Συσκευασίας WPO, ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού συσκευασίας: WorldStar 2022.
Ενός θεσμού που ξεκίνησε το 1970 και έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τη διεθνή αγορά της Συσκευασίας. Τρεις ήταν οι ελληνικές συμμετοχές που διακρίθηκαν στο φετινό διαγωνισμό.

Εν μέσω της πανδημίας, οι υποψηφιότητες αυξήθηκαν κατά 30% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αγγίζοντας τις 440 συμμετοχές από 37 χώρες.
Η αξιολόγηση των υποψηφίων προς βράβευση συσκευασιών, ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες από την Επιτροπή των 36 εμπειρογνωμόνων, στην οποία την χώρα μας εκπροσωπεί ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. Δημήτρης Μαντής.

Η βιωσιμότητα και η ευκολία στη χρήση ήταν μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών για τις περισσότερες από τις συμμετοχές στο φετινό διαγωνισμό WorldStar 2022, καθώς και άλλες τάσεις της μετά Covid-19 εποχής, όπως: η υγιεινή, το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ευεξία”, δήλωσε η κα Soha Atallah, Αντιπρόεδρος του οργανισμού WorldStar.
Οι χώρες με τις περισσότερες βραβεύσεις είναι η Γερμανία (26), η Αυστραλία – Ν, Ζηλανδία (27), η  Ιαπωνία (23) και η Κίνα (15).

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στις 4 Μαΐου 2022 στην Ιταλία (Μιλάνο) στα πλαίσια της έκθεσης Ipackima, με τη συνεργασία του Παγκόσμιου Οργανισμού Συσκευασίας και του Ιταλικού Ινστιτούτου Συσκευασίας.

Μπορείτε να δείτε όλους τους φετινούς νικητές από εδώ
 
Συγχαίρουμε τις τρεις Ελληνικές εταιρίες που βραβεύτηκαν στις ακόλουθες κατηγορίες: 

GAEA Mono-material Olives Snack Pack 
Εταιρεία: A.HATZOPOULOS S.A.  www.hatzopoulos.gr 
Κατηγορία: Τρόφιμα  
 
The Wine Barrel - Classic 
Εταιρεία:A.S. Strategy, Branding & Communication, A. Skaraki & Co 
www.antoniaskaraki.com 
Κατηγορία: Ποτά  

Wine Barrel

ECO-EVOLUTION 21 CASE PACKER 
Εταιρεία: VIEPA, VI.E.PA. PANAGIOTIS PAPADOPOULOS 
Κατηγορία: Άλλα  

viepa wpo 2022