graphicanews

Ειδήσεις

Fespa 2022 Durst

"Production Excellence" από τη DURST στη Fespa

την 29 Ιουνίου, 2022

Η Durst παρουσίασε τα συστήματα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους P5 και τις λύσεις λογισμικού της στη FESPA στο Βερολίνο με το σύνθημα "Production Excellence”.

P5 500 - Νέο σημείο αναφοράς στο υπερ-ευρύ μέγεθος
Με τη νέα παρουσίαση του Durst P5 500, η Durst θέτει και πάλι το σημείο αναφοράς στην κορυφαία κατηγορία της ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους και παρουσίασε ένα σύστημα εκτύπωσης LED με πλάτος εκτύπωσης 5,25 μέτρων.
Το P5 500 χρησιμοποιεί ισχυρές κεφαλές εκτύπωσης της Ricoh και το συνολικό σύστημα είναι σχεδιασμένο για αποτελεσματική και χωρίς επιτήρηση παραγωγή.

Εκτός από την τετραχρωμία CMYK, είναι διαθέσιμα άλλα τέσσερα κανάλια χρώματος - για παράδειγμα για τα ανοιχτά χρώματα (C, M, K), το λευκό ή το βερνίκι. Ο χειρισμός των υλικών εκτύπωσης παίζει καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της παραγωγικότητας ακόμη και σε αυτή τη διάσταση.

Durst P5

P5 Double 4 - Διπλή παραγωγικότητα κατ' απαίτηση
Παράλληλα, η Durst αυξάνει την παραγωγικότητα της υπάρχουσας σειράς P5 UV-LED σε ένα νέο επίπεδο απόδοσης με τη νέα τεχνολογία Double 4.
Μια δεύτερη σειρά κεφαλών εκτύπωσης CMYK εγκαθίσταται προαιρετικά στα συστήματα εκτύπωσης P5 UV, επιτρέποντας την επίτευξη διπλής παραγωγικότητας. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη στα συστήματα P5 350/HS και P5 210/HS.

Vanguard - Μια εταιρεία του ομίλου Durst
Η Vanguard, με τα συστήματα εκτύπωσης για σήμανση, διακόσμηση, επαγγελματικό εξοπλισμό, βιομηχανία και συσκευασία, αποτελεί μέρος του ομίλου Durst από το 2020.
Το ευρωπαϊκό υποκατάστημα στην πόλη του Brixen, σε ένα κτίριο δίπλα στα κεντρικά γραφεία της Durst με πάνω από 5.000 τετρ. μέτρα εργοστασιακού χώρου, θα αξιοποιήσει τις τεχνικές και διοικητικές συνέργειες μεταξύ των δύο εταιρειών.
Η φυσική εγγύτητα προσφέρει στους πελάτες το πλεονέκτημα ότι μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν όλα τα τρέχοντα συστήματα εκτύπωσης από το συνολικό χαρτοφυλάκιο του ομίλου.

Vanguard Durst