GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

FESPA 2020 CANCELED

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η FESPA 2020

την 5 Μαρτίου, 2020

Υπό το πρίσμα της ταχέως εξελισσόμενης κατάστασης του νέου κορωνοϊού (COVID-19) στην ηπειρωτική Ευρώπη και σε στενό διάλογο με τις εθνικές ενώσεις και τους εκθέτες της, η FESPA αποφάσισε σήμερα να αναβάλλει τη διοργάνωση της FESPA Global Print Expo 2020, της European Sign Expo 2020 και της Sportswear Pro 2020 που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στο εκθεσιακό κέντρο IFEMA στη Μαδρίτη από τις 24 έως τις 27 Μαρτίου.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα σχόλια των εκθετών της, η FESPA θα επιδιώξει να μεταφέρει τη διοργάνωση σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
Η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής θα καθοριστούν με βάση τη διαθεσιμότητα του εκθεσιακού χώρου που θα επιλεχθεί.

Ο διευθύνων σύμβουλος της FESPA, Neil Felton, εξηγεί: "Μέχρι αυτήν την εβδομάδα, οι ενέργειές μας σχετικά με τον COVID-19 - συμπεριλαμβανομένης της προληπτικής δράσης που ελήφθη τον Φεβρουάριο σχετικά με τις εταιρείες/εκθέτες από την Κίνα - κοινοποιήθηκαν σε συνεργασία με τις αρμόδιες διεθνείς και εθνικές αρχές, με πρωταρχικό στόχο μας τη διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας των εκθετών και των επισκεπτών μας. Ωστόσο, ενόψει της πρόσφατης εξάπλωσης του ιού σε συγκεκριμένες περιοχές της ηπειρωτικής Ευρώπης, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι προς το συμφέρον της κοινότητάς μας να μετατεθεί η διοργάνωση σε μεταγενέστερη ημερομηνία."