GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

University Press

HP PageWide για την University Press στη Ρόδο

την 9 Απριλίου, 2019

Η “University Press”, ένα από τα μεγαλύτερα εκτυπωτικά κέντρα στη Ρόδο το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης που περιλαμβάνουν από έντυπο έως αφίσες μεγάλου σχήματος, επένδυσε προσφάτως στο σύστημα PageWide XL 8000 της HP.

Ο εκτυπωτής εγκαταστάθηκε με σκοπό την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης για εκτυπώσεις σχεδίων CAD, αρχιτεκτονικών και μηχανικών τεχνικών σχεδίων αλλά και έγχρωμων χαρτών. Αξίζει να σημειωθεί πως η εγκατάσταση αυτή αποτελεί την πρώτη στην Ελλάδα.

Πέρα από τις εφαρμογές CAD, ο εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εκτύπωση αφισών σε χαρτί ή πολυπροπυλένιο που προορίζονται για εσωτερική χρήση ή για outdoor χρήσεις σύντομου χρόνου.
Η πλήρης γκάμα υλικών εκτύπωσής του περιλαμβάνει από κοινά χαρτιά, επιχρισμένα και μη, ανακυκλωμένα, blueback, tyvek, φλούο, ριζόχαρτα, photo paper, συνθετικά χαρτιά και φιλμ (PET, PP…), αυτοκόλλητα βινύλια, ακόμα και καμβά.

Ο εκτυπωτής τυπώνει σε υλικά πλάτους 1,061 μέτρων με ταχύτητα που αγγίζει τα 23 τρέχοντα μέτρα το λεπτό χρησιμοποιώντας 4 pigment μελάνια (CMYK). Τους εκτυπωτές PageWide της HP εμπορεύεται στη χώρα μας η εταιρεία GRAPHCOM.