graphicanews

Ειδήσεις

Η Heidelberg αναλαμβάνει την MBO

Η Heidelberg αναλαμβάνει τον όμιλο MBO

την 9 Οκτωβρίου, 2018

Η Heidelberger ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως αναλαμβάνει τον διεθνή όμιλο ΜΒΟ ο οποίος ειδικεύεται μέσω του μέλους του Herzog+Heymann, στην κατασκευή μετεκτυπωτικών μηχανών όπως διπλωτικές, συσκευασίας, φακελοποιίας κ.α.

Σε μια προσπάθεια να επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της σε λύσεις περατώσεων για ψηφιακά τυπωμένα προϊόντα, η Heidelberg με την κίνηση αυτή ενισχύει και αποκτά πρόσβαση σε ένα ευρύ πελατολόγιο από την φαρμακευτική βιομηχανία αλλά και από τον κλάδο των προϊόντων αλληλογραφίας.

"Η προγραμματισμένη εξαγορά του ομίλου MBO μάς επιτρέπει να επιτύχουμε περαιτέρω βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και νέων πελατών", δήλωσε ο Rainer Hundsdörfer, Διευθύνων Σύμβουλος της Heidelberg. "Με την εξαγορά του ψηφιακού χαρτοφυλακίου της MBO, κλείνουμε ένα κενό για τους πελάτες μας και τους βοηθάμε να επιτύχουν μια ομαλή μετάβαση στο ψηφιακό μέλλον."

heidelberg mbo

Η εξαγορά αντιπροσωπεύει όγκο πωλήσεων περίπου 50 εκατ. ευρώ και θα επιτρέψει στη Heidelberg να επεκτείνει τις πωλήσεις μετεκτυπωτικών εξοπλισμών. Η εξαγορά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανάληψη των εγκαταστάσεων στο Oppenweiler και στο Bielefeld της Γερμανίας αλλά και του εργοστασίου παραγωγής στην πόλη Perifita της Πορτογαλίας, όπου απασχολούνται περίπου 450 υπάλληλοι.
Εκτός από τις γερμανικές τοποθεσίες, ο αποτελεσματικά δομημένος χώρος στην Πορτογαλία ανοίγει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για ολόκληρο τον Όμιλο της Heidelberg σύμφωνα με την ανακοίνωση.