graphicanews

mutoh valuejet 1627mh

Νέος MUTOH ValueJet 1627MH

την 29 Νοεμβρίου, 2018

Η Mutoh Europe ανακοίνωσε τη κυκλοφορία ενός νέου μέλους στην οικογένεια των εκτυπωτών ευρείας διάστασης ValueJet, το μοντέλο VJ-1627MH.
Πρόκειται για έναν υβριδικό εκτυπωτή πλάτους 162,5 εκατοστών που διαθέτει σύστημα στεγνώματος μελανιού με καυτού αέρα και τυπώνει χρησιμοποιώντας μελάνια με ρητίνη. Τα μελάνια αυτά επιτρέπουν την άμεση εκτύπωση τόσο σε άκαμπτα όσο και σε κυλινδρικά υποστρώματα.

O ValueJet 1627MH ενσωματώνει πιεζοηλεκτρική κεφαλή εκτύπωσης η οποία τυπώνει με ανάλυση εκτύπωσης μέχρι 720x1440 dpi, καθιστώντας την κατάλληλη για εφαρμογές με μικρές αποστάσεις θέασης, ενώ, συνοδεύεται από ένα καινούργιο σύνολο μελάνης CMYK + Λευκό που ονομάζεται MP-31.
Το MP αντιπροσωπεύει το "Multi-Purpose" (πολλαπλές χρήσεις), και αναφέρεται στην ευελιξία των μελανιών να διαχειρίζονται διάφορα υλικά. Τα μελάνια επιτρέπουν την άμεση εκτύπωση σε λευκά, διαφανή και χρωματιστά άκαμπτα υποστρώματα, όπως αφρώδες υλικό, χαρτόνι, φύλλα αλουμινίου αλλά και σε άκαμπτα φύλλα για θερμοδιαμόρφωση (PVC, PS, PP, APET, PLA).

Δυνατή είναι επίσης η εκτύπωση σε λευκά, έγχρωμα και διαφανή υποστρώματα ρολών, συμπεριλαμβανομένων των υλικών ευαίσθητων στη θερμότητα, των φιλμ συρρίκνωσης, των ανακυκλώσιμων μη PVC υλικών κλπ. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα μελάνια της σειράς MP-31 έχουν αντοχή σε UV ακτινοβολία έως 2 χρόνια σε εξωτερικούς χώρους χωρίς πλαστικοποίηση.

Για τις εκτυπώσεις σε άκαμπτα υλικά, ο εκτυπωτής μπορεί να χειριστεί υποστρώματα πάχους 16 mm και μέγιστου βάρους 15 kg. Ένα προαιρετικό σύστημα ευθυγράμμισης μέσων μπορεί να τοποθετηθεί για να ευθυγραμμίσει εύκολα το άκαμπτο μέσο στην μπροστινή πλευρά, πράγμα που επιτρέπει τέλεια εκτύπωση διπλής όψεως.

Για εκτυπώσεις σε ρολό, ο 1627MH δέχεται πρόσθετο εξοπλισμό που τυλίγει αυτόματα τις έτοιμες εργασίες βελτιώνοντας έτσι την παραγωγικότητά του. Η εναλλαγή μεταξύ εργασιών εκτύπωσης από άκαμπτα υλικά σε ρολό είναι γρήγορη χωρίς καθυστερήσεις.

Ο νέος εκτυπωτής είναι άμεσα διαθέσιμος μέσω του δικτύου μεταπωλητών της MUTOH.