graphicanews

Mutoh XpertJet

2 νέους LFP ανακοίνωσε η Mutoh

την 18 Ιανουαρίου, 2022

Η Mutoh Ευρώπης ανακοίνωσε τη νέα γενιά ψηφιακών εκτυπωτών ευρείας διάστασης, τον XPJ-1341SR Pro με πλάτος στα 137cm και τον XPJ-1641SR Pro με πλάτος στα 162cm.
 Και οι δύο -μονής κεφαλής- εκτυπωτές τυπώνουν με μελάνια τετραχρωμίας CMYK, διαθέτουν κεφαλές νέας τεχνολογίας, έναν νέο “weaving αλγόριθμο”, και το γνήσιο λογισμικό VerteLith RIP της Mutoh, ο συνδυασμός των οποίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση, βελτιώνει τόσο την ποιότητα όσο και την ταχύτητα εκτύπωσης η οποία αυξάνεται κατά 200+% σε σύγκριση με τα προηγοούμενα μοντέλα της σειράς.

Οι XpertJet Pro ενσωματώνουν επίσης αυτόματες ευθυγραμμίσεις για να εξασφαλίσουν αδιάλειπτη παραγωγή και σταθερή ποιότητα.
Ο νέος XpertJet 1341SR Pro είναι ο διάδοχος του ValueJet 1324X, ενώ, ο XpertJet 1641SR Pro είναι ο διάδοχος των XpertJet 1641SR και Valuejet 1624X.
Στοχεύουν στις γρήγορες παραγωγές υψηλής ποιότητας είτε για μακροχρόνια εφαρμογή σε εξωτερικούς χώρους, είτε για υψηλής ποιότητας και ανθεκτικές εκτυπώσεις σε εσωτερικούς χώρους.

Χάρη στα μελάνια Mutoh MS31/MS41 με πιστοποίηση GREENGUARD Gold, η παραγόμενη εκτύπωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήρη κάλυψη δωματίου, ακόμη και σε ευαίσθητα περιβάλλοντα όπως σε σχολεία και νοσοκομεία. Η πιστοποίηση αυτή αυξάνει το εύρος των εφαρμογών για αυτόν τον τύπο εκτυπωτών.

Με τεχνολογία και κατασκευή στην Ιαπωνία, τα δύο μοντέλα συνδυάζουν τις καλύτερες (πατενταρισμένες) τεχνολογίες της Mutoh για μέγιστη ακρίβεια τοποθέτησης κουκίδας μελάνης στο υλικό με συνέπεια την ασύγκριτη ποιότητα εκτύπωσης.

Αναλυτικότερα, οι νέοι εκτυπωτές ενσωματώνουν μεταξύ άλλων τα παρακάτω τρία χαρακτηριστικά:

MutohXpertJetPro

1. Τη νέα υπερμεγέθης κεφαλή εκτύπωσης AccuFine 1600 ακροφυσίων της Mutoh. 

Η νέα κεφαλή εκτύπωσης εγγυάται βελτιωμένη ποιότητα στο σχήμα των σταγονιδίων, μαζί με πιο ακριβή τοποθέτηση του σταγονιδίου μελάνης στο υλικό.


2. Την τεχνολογία i-screen weaving, την τεχνολογία Intelligent Interweaving τέταρτης γενιάς της Mutoh η οποία τυπώνει σε κυμματοειδή μορφή.

Οι νέοι weaving αλγόριθμοι i-screen ενσωματώνονται στο firmware των μηχανών εκτύπωσης της κατηγορίας Pro, και αξιοποιούν στο έπακρο την αυξημένη ποιότητα σταγονιδίων, μειώνοντας ακόμη περισσότερο τη δημιουργία του φιανομένου banding.

3. Το γνήσιο λογισμικό VerteLith RIP της Mutoh, αναπτυγμένο σε Harlequin RIP core με δυνατότητες ICC profiling.
To Mutoh VerteLith ‘Clear Tone’, χρησιμοποιεί με ακρίβεια τις βελτιώσεις του εκτυπωτή καθώς και την κεφαλή εκτύπωσης, ώστε να προσφέρει ακόμα άριστες διαβαθμίσεις και τόνους δέρματος με 4χρωμία, χωρίς ‘θόρυβο’.

Οι δύο νέοι εκτυπωτές XPJ-1341SR Pro και XPJ-1641SR Pro θα διατίθενται στην αγορά από τη Mutoh Europe σε όλη την επιχειρηματική περιοχή της EMEA μέσω του υπάρχοντος δικτύου πιστοποιημένων διανομέων της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Dataworks στο 2105711811 για την Αθήνα και στο 2310566502 για τη Θεσσαλονίκη, ή εναλλακτικά ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους:


XPERTJET 1341sr PRO
Video XpertJet 1341SR-P

XPERTJET 1641sr PRO
Video XpertJet 1641SR-P
 
Mutoh VerteLith RIP software