GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Νέα εγκατάσταση Xeikon X3030 & Rhyguan Top330Plus στην Multistick Labels AE

Νέα εγκατάσταση Xeikon X3030 & Rhyguan Top330Plus στην Multistick Labels AE

την 22 Μαρτίου, 2023

Την Novacel Hellas επέλεξε η Multistick Labels ΑΕ για την ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγικής γραμμής της.
Το έργο αφορά σε δύο μέρη, με εγκατάσταση δύο ξεχωριστών, αλλά άκρως αλληλοσυμπληρούμενων μηχανών υψηλής καινοτομίας για την παραγωγή ετικετών.

Πρόκειται για ένα έργο που προσέδωσε σημαντική προστιθέμενη αξία αυξημένης παραγωγικότητας και βιώσιμου οφέλους στην παραγωγική αλυσίδα της Multistick Labels Α.Ε. Πρόκειται για την εγκατάσταση των μηχανών Xeikon X3030 Dry Toner και Rhyguan Top330Plus.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Novacel Hellas, οι συγκεκριμένες λύσεις θα προσφέρουν τα ακόλουθα:
- Η Xeikon X3030 Dry Toner θα αποτελέσει το "βαρύ πυροβολικό” της Multistick Labels ΑΕ στο κομμάτι της ψηφιακής εκτύπωσης προσφέροντας τελικό αποτέλεσμα εξαιρετικά ποιοτικό, σε μεγάλη ποικιλία υλικών υποστρωμάτων και με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος στα μικρά και μεσαία τιράζ.
- Η Rhyguan Top330Plus αποτελεί υψηλής ποιότητας συμπληρωματικής εκτυπωτικής λύσης για τη Xeikon, προσδίδοντας πρόσθετη αξία στο τελικό προϊόν.
Η Novacel Hellas πέραν της εγκατάστασης των μηχανημάτων, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ανέλαβε και την ολοκληρωμένη παρακολούθησης τεχνικής υποστήριξης των συγκεκριμένων λύσεων.

Novacel Multistick

Εκ μέρους της Multistick Labels ΑΕ, ο κος. Δημήτριος Τσουραμάνης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), δήλωσε σχετικά:
“Τα υψηλής ποιότητας ψηφιακά εκτυπωτικά συστήματα της Xeikon και τα φινιριστικά μηχανήματα της Rhyguan αλλά και η αξιοπιστία που εμπνέει η Novacel Hellas έκαναν την απόφασή μας να επενδύσουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μοιάζει ευκολότερη. Θεωρούμε ότι κάναμε μία πολύ σωστή και ελπίζουμε προσοδοφόρα για την εταιρία μας επένδυση.”
Από την πλευρά του ο κος. Δημήτριος Σπυρόπουλος, Εμπορικός Δ/ντής στη Novacel Hellas, δήλωσε:
Η απόφαση της Multistick Labels AE να επενδύσει στα προϊόντα της εταιρίας μας, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο, αποτελεί τιμή και παράσημο για την Novacel Hellas. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της εταιρίας και θα έχουμε μία ιδιαίτερα επωφελή συνεργασία και για τις δύο πλευρές.

Η ετικετοποιία MultiStick Labels AE ιδρύθηκε το 1990 με έδρα την Πάτρα και ειδικεύεται στην παραγωγή αυτοκόλλητων ετικετών σε ρολό. Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο κλάδο της έντυπης ετικέτας -ετικέτες υψηλών προδιαγραφών, σε οποιοδήποτε δυνατή διάσταση και υλικό- αποτελεί αχώριστο συνεργάτη σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στο χώρο των γραφικών τεχνών. Φιλοσοφία της εταιρίας αποτελεί η άριστη οργάνωση εκτέλεσης εργασιών, σε κάθε φάση της παραγωγής, στον διαρκή ποιοτικό έλεγχο και στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη τεχνογνωσίας που συνδυαστικά με τον σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμός και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της, επιτυγχάνει να μετασχηματίζει: Την Ιδέα σε Έργο. Στον καλύτερο δυνατό χρόνο και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Η Novacel Hellas αποτελεί όμιλο εταιρειών με εμπειρία πάνω από 20 έτη σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών δραστηριοτήτων (στην Ελλάδα και το εξωτερικό), κυρίως στους τομείς της εκτύπωσης, της προεκτύπωσης, της συσκευασίας αλλά και των ευρύτερων βιομηχανικών λύσεων. Ενδεικτικά η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και προμήθεια βιομηχανικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, παρέχει εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξης μηχανημάτων, αλλά και παραγωγή και προμήθεια λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανωτέρω τομείς δραστηριότητας.
Η εταιρεία, από το 1998 που ιδρύθηκε, επιζητεί να δημιουργεί συνεχώς διατηρήσιμη προστιθέμενη αξία, για τους πελάτες, τους ανθρώπους, τους μετόχους, αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.