Ειδήσεις

ΗΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2019

την 11 Ιουλίου, 2019

Στη συνέχεια των ιδιαίτερα επιτυχημένων διοργανώσεων θερινών σχολείων και του πρώτου Πανελληνίου Συνεδρίου Γραφικών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (2017, 2018), ανακοινώθηκε η διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας Γραφικών Τεχνών και Εργαστήριο στην Παραδοσιακή Τυπογραφία και την Εικονογράφηση.

Περισσοτερα

Νέα Gallus ECS 340 για την ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε.

την 29 Μαΐου, 2019

Η εταιρία εκτύπωσης ετικετών ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε., επένδυσε πριν λίγους μήνες σε μια μηχανή Gallus τύπου ECS 340, 8 χρωμάτων UV flexo για την ενδυνάμωση της σταθερά υψηλής ποιότητας εκτύπωσης και την αύξηση της παραγωγικότητά της.

Περισσοτερα

Η Χαΐτογλου Α.Ε. επιλέγει Durst Tau 330LM

την 21 Μαΐου, 2019

Η Χαϊτογλου Α.Ε. Γραφικών Τεχνών δραστηριοποιείται από το 2008 στις αγορές των αυτοκόλλητων ετικετών και της εύκαμπτης συσκευασίας. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης και φινιρίσματος στους τομείς των τροφίμων και ποτών, ατομικής και οικιακής υγιεινής, καλλυντικών και ειδών βιομηχανικής χρήσης.

Περισσοτερα

Ελληνική νίκη στα Βραβεία Fespa 2019

την 16 Μαΐου, 2019

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε χτες στο Μόναχο της Γερμανίας, στο πλαίσιο της έκθεσης Fespa, μεταξύ άλλων διακρίθηκε και η Ελληνική συμμετοχή της ομάδας Garden του κ. Αντώνη Τσιγώνια.

Περισσοτερα

GRAPHICA EXPO 2019

την 8 Μαΐου, 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου η 16η διοργάνωση της έκθεσης Γραφικών Τεχνών και Γραφικών Εφαρμογών GRAPHICA EXPO 2019.
90 εκθέτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας υποδέχτηκαν στο MEC Παιανίας περισσότερες από 5000 επιχειρήσεις που για ακόμη μία φορά επέλεξαν την έκθεση για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις των Γραφικών Τεχνών και της Οπτικής Επικοινωνίας

Περισσοτερα

2 χρόνια στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης της Canon

την 22 Απριλίου, 2019

Με ειδική εκδήλωση η Canon γιόρτασε στις 17 Απριλίου τα 2 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Υποστήριξης Προϊόντων, για την Ελλάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, το οποίο εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό, αλλά και τους εμπορικούς πελάτες της εταιρείας.

Περισσοτερα

HP PageWide για την University Press στη Ρόδο

την 9 Απριλίου, 2019

Η “University Press”, ένα από τα μεγαλύτερα εκτυπωτικά κέντρα στη Ρόδο το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης που περιλαμβάνουν από έντυπο έως αφίσες μεγάλου σχήματος, επένδυσε προσφάτως στο σύστημα PageWide XL 8000 της HP.

Περισσοτερα

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της HELGRAMED

την 4 Απριλίου, 2019

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών, ενημερώνει τα μέλη της ότι οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της και της Ελεγκτικής Επιτροπής, πραγματοπο

Περισσοτερα