Ειδήσεις

Εκπτώσεις από την Π. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.

την 20 Σεπτεμβρίου, 2019

Με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων συνεργασίας με την Develop, αλλά και 25 χρόνια συνεργασίας με την Unibind, η Π. Αρβανίτης ΑΕΕ προσφέρει 10% έκπτωση σε όλες τις παραγγελίες που θα δεχτεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Περισσοτερα

Αντιπρόσωπος των Laser της Trotec η Atlas Digital

την 17 Σεπτεμβρίου, 2019

H Trotec είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες laser κοπής/χάραξης και διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών για μια μεγάλη σειρά εφαρμογών.

Περισσοτερα

Ανανέωση συνεργασίας Xerox & Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη για τη διαχείριση εκτυπώσεων.

την 22 Ιουλίου, 2019

Ένας από τους κορυφαίους οινοπαραγωγούς της Ελλάδας, το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, επέλεξε τα Intelligent Workplace Services της Xerox, μια σειρά από υπηρεσίες που ξεπερνούν κατά πολύ τα παραδοσιακά Managed Print Services (MPS), με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητάς του.

Περισσοτερα

ΗΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2019

την 11 Ιουλίου, 2019

Στη συνέχεια των ιδιαίτερα επιτυχημένων διοργανώσεων θερινών σχολείων και του πρώτου Πανελληνίου Συνεδρίου Γραφικών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (2017, 2018), ανακοινώθηκε η διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας Γραφικών Τεχνών και Εργαστήριο στην Παραδοσιακή Τυπογραφία και την Εικονογράφηση.

Περισσοτερα

Νέα Gallus ECS 340 για την ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε.

την 29 Μαΐου, 2019

Η εταιρία εκτύπωσης ετικετών ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε., επένδυσε πριν λίγους μήνες σε μια μηχανή Gallus τύπου ECS 340, 8 χρωμάτων UV flexo για την ενδυνάμωση της σταθερά υψηλής ποιότητας εκτύπωσης και την αύξηση της παραγωγικότητά της.

Περισσοτερα

Η Χαΐτογλου Α.Ε. επιλέγει Durst Tau 330LM

την 21 Μαΐου, 2019

Η Χαϊτογλου Α.Ε. Γραφικών Τεχνών δραστηριοποιείται από το 2008 στις αγορές των αυτοκόλλητων ετικετών και της εύκαμπτης συσκευασίας. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης και φινιρίσματος στους τομείς των τροφίμων και ποτών, ατομικής και οικιακής υγιεινής, καλλυντικών και ειδών βιομηχανικής χρήσης.

Περισσοτερα

Ελληνική νίκη στα Βραβεία Fespa 2019

την 16 Μαΐου, 2019

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε χτες στο Μόναχο της Γερμανίας, στο πλαίσιο της έκθεσης Fespa, μεταξύ άλλων διακρίθηκε και η Ελληνική συμμετοχή της ομάδας Garden του κ. Αντώνη Τσιγώνια.

Περισσοτερα

GRAPHICA EXPO 2019

την 8 Μαΐου, 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου η 16η διοργάνωση της έκθεσης Γραφικών Τεχνών και Γραφικών Εφαρμογών GRAPHICA EXPO 2019.
90 εκθέτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας υποδέχτηκαν στο MEC Παιανίας περισσότερες από 5000 επιχειρήσεις που για ακόμη μία φορά επέλεξαν την έκθεση για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις των Γραφικών Τεχνών και της Οπτικής Επικοινωνίας

Περισσοτερα

2 χρόνια στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης της Canon

την 22 Απριλίου, 2019

Με ειδική εκδήλωση η Canon γιόρτασε στις 17 Απριλίου τα 2 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Υποστήριξης Προϊόντων, για την Ελλάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, το οποίο εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό, αλλά και τους εμπορικούς πελάτες της εταιρείας.

Περισσοτερα