Ειδήσεις

Επιτυχημένη η διεξαγωγή του 1ου τεχνικού σεμιναρίου στις Τεχνολογίες Γραφικών Τεχνών

την 12 Νοεμβρίου, 2019

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία το τριήμερο τεχνικό σεμινάριο στην Tεχνολογία Γραφικών Τεχνών, που διοργανώθηκε από την HELGRAMED σε συνεργασία με τον PrintPromotion – τον Γερμανικό εκπαιδευτικό οργανισμό για την προβολή του κλάδου.

Περισσοτερα

H «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR» επενδύει σε MGI JETVARNISH 3DS

την 21 Οκτωβρίου, 2019

Την πρωτοποριακή τεχνολογία ψηφιακού φινιρίσματος εντύπου της MGI επέλεξε η επιχείρηση γραφικών τεχνών με 18 χρόνια δραστηριότητας, «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR», με έδρα στο Ίλιον Αττικής. Η επιχείρηση πρόσθεσε στον εξοπλισμό της το σύστημα τοπικού UV και 3D εφφέ JETVARNISH 3DS.

Περισσοτερα

Συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά οι εγγραφές στο μεταπτυχιακό για την Έξυπνη Συσκευασία.

την 6 Οκτωβρίου, 2019Για δεύτερη χρονιά, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, προκηρύχθηκε και θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ευφυής Συσκευασία: Νέες Τεχνολογίες και Marketing», από το Τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Περισσοτερα

Εκπτώσεις από την Π. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.

την 20 Σεπτεμβρίου, 2019

Με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων συνεργασίας με την Develop, αλλά και 25 χρόνια συνεργασίας με την Unibind, η Π. Αρβανίτης ΑΕΕ προσφέρει 10% έκπτωση σε όλες τις παραγγελίες που θα δεχτεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Περισσοτερα

Αντιπρόσωπος των Laser της Trotec η Atlas Digital

την 17 Σεπτεμβρίου, 2019

H Trotec είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες laser κοπής/χάραξης και διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών για μια μεγάλη σειρά εφαρμογών.

Περισσοτερα

Ανανέωση συνεργασίας Xerox & Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη για τη διαχείριση εκτυπώσεων.

την 22 Ιουλίου, 2019

Ένας από τους κορυφαίους οινοπαραγωγούς της Ελλάδας, το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, επέλεξε τα Intelligent Workplace Services της Xerox, μια σειρά από υπηρεσίες που ξεπερνούν κατά πολύ τα παραδοσιακά Managed Print Services (MPS), με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητάς του.

Περισσοτερα

ΗΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2019

την 11 Ιουλίου, 2019

Στη συνέχεια των ιδιαίτερα επιτυχημένων διοργανώσεων θερινών σχολείων και του πρώτου Πανελληνίου Συνεδρίου Γραφικών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (2017, 2018), ανακοινώθηκε η διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας Γραφικών Τεχνών και Εργαστήριο στην Παραδοσιακή Τυπογραφία και την Εικονογράφηση.

Περισσοτερα

Νέα Gallus ECS 340 για την ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε.

την 29 Μαΐου, 2019

Η εταιρία εκτύπωσης ετικετών ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε., επένδυσε πριν λίγους μήνες σε μια μηχανή Gallus τύπου ECS 340, 8 χρωμάτων UV flexo για την ενδυνάμωση της σταθερά υψηλής ποιότητας εκτύπωσης και την αύξηση της παραγωγικότητά της.

Περισσοτερα

Η Χαΐτογλου Α.Ε. επιλέγει Durst Tau 330LM

την 21 Μαΐου, 2019

Η Χαϊτογλου Α.Ε. Γραφικών Τεχνών δραστηριοποιείται από το 2008 στις αγορές των αυτοκόλλητων ετικετών και της εύκαμπτης συσκευασίας. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης και φινιρίσματος στους τομείς των τροφίμων και ποτών, ατομικής και οικιακής υγιεινής, καλλυντικών και ειδών βιομηχανικής χρήσης.

Περισσοτερα