graphicanews

Ειδήσεις

Oce Labelstream 4000

H Océ εισέρχεται στην αγορά της συσκευασίας

την 12 Ιουνίου, 2018

- Η αλλαγή της δυναμικής της αγοράς είναι η κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης της βιομηχανίας συσκευασίας.
- Παραγγελίες για μικρότερες ποσότητες πραγματοποιούνται όλο και συχνότερα.
- Οι παραγωγοί και οι έμποροι λιανικής αναζητούν τρόπους μείωσης των αποβλήτων και του κόστους τους.
- Ο χρόνος από την παραγωγή μέχρι την τελική πώληση στον καταναλωτή πρέπει να είναι ολοένα και μικρότερος.
- Οι παραγωγοί και οι έμποροι λιανικής πώλησης αναζητούν τρόπους να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό.

Για να αντιμετωπίσει τις προαναφερόμενες προκλήσεις της βιομηχανίας, η Océ εισήλθε στην αγορά εκτύπωσης συσκευασιών και ετικετών, με την κυκλοφορία της σειράς Océ LabelStream 4000.
Με το νέο ψηφιακό εκτυπωτή, οι ετικέτες μπορούν να προσωποποιηθούν και να τυπωθούν σε μικρά τιράζ. Βάσει ενός μέσου μεγέθους ετικέτας, ο εκτυπωτής μπορεί να παράγει 480 ετικέτες ανά λεπτό ή 28.800 ετικέτες ανά ώρα.

Ο νέος εκτυπωτής Océ LabelStream 4000 series βασίζεται στην τεχνολογία inkjet και μπορεί να παράγει μικρά τιράζ οικονομικά για συγκεκριμένα προϊόντα, πελάτες ή ομάδες-στόχο. Η ψηφιακή εκτύπωση συσκευασιών και ετικετών προσφέρει επίσης δυνατότητες για εκτύπωση εξατομικευμένων μηνυμάτων για προσαρμοσμένη διαφήμιση.

Η Canon και η Océ έχουν 35 χρόνια εμπειρίας στην ψηφιακή τεχνολογία inkjet και φέρνουν τώρα αυτή τη γνώση στην αναπτυσσόμενη αγορά συσκευασίας.

Το λανσάρισμα της νέα μηχανής αποτελεί μέρος ενός συνολικότερου προγράμματος ανάπτυξης νέων inkjet συστημάτων παραγωγής, όπως τα Océ VarioPrint i300 το 2015, και τα Océ Colorado 1640 και Océ ProStream 1000 το 2017. Σκοπός της εταιρείας είναι να αναπτυχθεί στην αγορά των εμπορικών εκτυπώσεων με τα νέα αυτά εκτυπωτικά συστήματα.