graphicanews

Ειδήσεις

Mimaki and 3M MCS

Στρατηγική συνεργασία Mimaki και 3Μ

την 14 Μαΐου, 2018

Η Mimaki και η 3M προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία με την οποία θα προσφέρουν πλέον ολοκληρωμένη εγγύηση για την απόδοση τελικών εκτυπωτικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο εξής η σειρά εκτυπωτών UCJV της Mimaki με μελάνια LUS-200 θα φέρει την εγγύηση 3M MCS, την πιο ολοκληρωμένη εγγύηση γραφικών στον κλάδο. Η εγγύηση θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη στα μέσα του καλοκαιριού του 2018.

Η εγγύηση 3M MCS καλύπτει την προβλεπόμενη διάρκεια ζωής κάθε εκτυπωμένης εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του ξεθωριάσματος, των ρωγμών, της αποκόλλησης αλλά και άλλες πτυχές ποιότητας των τυπωμένων γραφικών.
Η 3M προσφέρει αυτήν την εγγύηση ποιότητας για τα τυπωμένα προϊόντα βάσει των ερευνών της πάνω στη συμπεριφορά τους σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και βασίζεται σε αυστηρές δοκιμές των συνδυασμών μελανιών και εκτυπωτών.

Η εγγύηση 3M MCS καλύπτει έως και οκτώ χρόνια ορισμένα προϊόντα γραφικών εσωτερικής τοποθέτησης και έως και έξι χρόνια για προϊόντα εξωτερικής εφαρμογής, όπως η κάλυψη οχημάτων (car wrapping) με τη χρήση υλικών της 3M και εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες της.