GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

200 Years Sun Chemicals

Τα 200! κλείνει η Sun Chemical

την 4 Μαΐου, 2018

"Ξεκινώντας από την εμπνευσμένη κληρονομιά των Lorilleux και Samuel Morris στις αρχές του 1800, η Sun Chemical έχει προσφέρει 200 χρόνια εμπειρίας στο χρώμα, πρωτοποριακές τεχνολογίες και μία διαρκή δέσμευση για ποιότητα και εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας" δήλωσε ο Rudi Lenz, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sun Chemical με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας, και συνεχίζει: "Έχοντας αποκτήσει περίπου 10.000 παγκόσμια εμπορικά σήματα και πάνω από 3.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως στην ιστορία της, η Sun Chemical είναι υπερήφανη για την παραγωγή λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών μας".

Η Sun Chemical συνέβαλε καθοριστικά στη μετεξέλιξη της Βιομηχανίας Εκτύπωσης καθώς ήταν η πρώτη που ανέπτυξε τα μελάνια με υπεριώδη ακτινοβολία UV, τα μελάνια με βάση το νερό, τα μελάνια χρωστικών φλεξογραφίας και τα μελάνια φλεξογραφίας για εκτυπώσεις σε υλικά πολυαιθυλενίου.

Η Sun Chemical (ως απόγονος της Eagle Printing Ink Co.) ήταν επίσης η πρώτη που δημιούργησε το σύστημα εκτύπωσης τεσσάρων χρωμάτων με υγρή μέθοδο το 1906, τώρα κοινώς γνωστό ως εκτύπωση CMYK!

Η Sun Chemical κατασκευάζει χρωστικές ουσίες από το 1907. Σήμερα, η Performance Pigments Division είναι παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία χρωστικών ουσιών και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα χρωστικών και παρασκευασμάτων για τα καλλυντικά, τα πλαστικά, τα μελάνια εκτύπωσης και πολλές άλλες αγορές.

200 years sun chemical

Με αφορμή τους εορτασμούς για τα 200 της χρόνια, η εταιρεία δημιούργησε ένα timeline όπου φαίνονται οι σημαντικότεροι σταθμοί της τους δύο προηγούμενους αιώνες.
Δείτε τη σχετική ιστοσελίδα από εδώ.