graphicanews

Ειδήσεις

GRAPHICA EXPO 2022

Νέες ημερομηνίες για τη GRAPHICA EXPO

την 16 Νοεμβρίου, 2020

Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να έχει προκαλέσει και στη χώρα μας μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, η διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Γραφικών Τεχνών και Οπτικής Επικοινωνίας GRAPHICA EXPO ανακοίνωσε τη μετάθεση της επόμενης διοργάνωσης σε ασφαλέστερη περίοδο.

Προγραμματισμένη να διεξαχθεί αρχικώς στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2021, η 17η GRAPHICA EXPO, εξαιτίας της επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων, δεν θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας τον προσεχή Φεβρουάριο. Αντ’ αυτού, η επόμενη, έκθεση μεταφέρεται για ένα έτος και θα πραγματοποιηθεί στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου του 2022.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η εταιρία μας, παρά τις αρνητικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί η 17η GRAPHICA EXPO στις 26-27-28 Φεβρουαρίου 2021.

Δυστυχώς, όμως, λόγω της επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων στη χώρα μας, η Πολιτεία αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία όλων των εκθέσεων, συνεδρίων, και πλήθους άλλων εκδηλώσεων μέχρι το τέλος του 2020.

Η απόφαση αυτή, λόγω των δυσοίωνων προβλέψεων για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, αναμένεται να παραταθεί.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω δεδομένα και προκειμένου να προστατεύσουμε τους εκθέτες και τους επισκέπτες της GRAPHICA EXPO από μία αναβολή της τελευταίας στιγμής, αποφασίσαμε να προβούμε εγκαίρως στη μετάθεση της έκθεσης σε ασφαλέστερη περίοδο.

Ως εκ τούτου, η επόμενη GRAPHICA EXPO θα πραγματοποιηθεί στις
25 - 26 - 27 Φεβρουαρίου 2022.

Οι προετοιμασίες της επόμενης GRAPHICA EXPO θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους.

Η έκθεση GRAPHICA από το 1991 αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός του κλάδου των εκτυπώσεων στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια διέγραψε μια σημαντική ανοδική πορεία τόσο σε επισκεψιμότητα όσο και σε συμμετέχουσες επιχειρήσεις από όλο το φάσμα των εκτυπώσεων και των λύσεων επικοινωνίας.