graphicanews

Ειδήσεις

Presstek Mark Andy

Αλλάζει χέρια η Presstek

την 29 Μαρτίου, 2018

Με την εξαγορά της Presstek, η Mark Andy μετατρέπεται πλέον σε έναν από τους σημαντικότερους παγκόσμιους προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων στη βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτύπωσης.

Η Presstek, με τους περισσότερους από 60 τεχνικούς της θα ενσωματωθεί πλήρως στην υπάρχουσα ομάδα της Mark Andy και από κοινού θα είναι σε θέση πλέον να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εξοπλισμούς της Presstek, της ABDick, της Ryobi, της Heidelberg, της Xerox, της KBA, της Epson κ.α.

Στο παρελθόν οι δύο εταιρείες είχαν μία δυνατή συνεργασία αφού η Mark Andy διέθετε προϊόντα της Presstek (DI και CTP) στην αγορά της Β. Αμερικής. Πλέον, με την ενοποίηση των δύο εταιρειών οι πελάτες της Presstek αποκτούν πρόσβαση σε μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και εξαρτημάτων.

Ο κος Kevin Wilken, Διευθύνων Σύμβουλος της Mark Andy δήλωσε μεταξύ άλλων για την εξαγορά: "Η Presstek υπήρξε μια υπολογίσημη δύναμη στον τομέα της offset μικρού και μεσαίου μεγέθους για πολλά χρόνια. Οι τσίγκοι DI και ο εξοπλισμός CTP της Presstek κατέχουν μια πολύ καλή φήμη σε ολόκληρο τον κλάδο και χαίρομαι που καλωσορίζω τους υπαλλήλους και τα προϊόντα της Presstek στην οικογένεια της Mark Andy. Αναμένουμε από τους πελάτες της Presstek να επωφεληθούν από την ηγετική θέση της Mark Andy, την τεράστια εξυπηρέτηση πελατών και τις απαράμιλλες προσφορές προϊόντων...."

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τομέας άνυδρων εκτυπωτικών πλακών της Presstek δεν συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία και μετατρέπεται σε μία ξεχωριστή εταιρική οντότητα με το όνομα Verico Technology. Πρόεδρος της νέας εταιρείας θα είναι ο πρώην CEO της Presstek, κύριος Yuval Dubois.