GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

BOBST Master Rs 6003

Επένδυση €4 εκατ. από την Α. Χατζόπουλος Α.Ε.

την 2 Απριλίου, 2022

Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. προχώρησε στην εγκατάσταση μιας ολοκαίνουργιας τυπογραφικής μηχανής βαθυτυπίας στο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το μοντέλο BOBST Master RS 6003 και η επένδυση κόστισε 4 εκατ. Ευρώ.

Η επένδυση αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την ικανότητα παραγωγής εκτυπώσεων Βαθυτυπίας της εταιρείας καθώς και να συμβάλει στη δέσμευσή της να συνεχίσει να προσφέρει σταθερά υψηλή ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Η νέα μηχανή της BOBST δέχεται ρολά πλάτους από 80 έως 150cm και είναι εξοπλισμένη με πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα, ικανά να εκτυπώσουν έως και 10 χρώματα/λάκα σε μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων. Η μηχανή διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και δυνατότητες αυτοματισμού και προσφέρει αυξημένα ποσοστά παραγωγικότητας χάρη στην εντυπωσιακή ταχύτητά της, που φτάνει τα 600 μέτρα/λεπτό.

BOBST Master RS 6003 Machine Size

Εντυπωσιακές είναι και οι εξωτερικές διαστάσεις της μηχανής που φτάνουν περίπου τα 30 μέτρα μήκος επί 6 μέτρα πλάτος!

Η νέα γραμμή εκτύπωσης είναι πλήρως λειτουργική από τις αρχές Μαρτίου, οπότε και ολοκληρώθηκαν οι τελικές ρυθμίσεις και πραγματοποιήθηκαν επιτυχημένα οι δοκιμαστικές εκτυπώσεις.

Εφαρμογές Βαθυτυπίας