graphicanews

Ειδήσεις

Κέντρο προσφύγων το μεγαλύτερο hall της drupa

Κέντρο προσφύγων το μεγαλύτερο hall της drupa

την 28 Μαρτίου, 2022

Η Messe Düsseldorf ανταποκρινόμενη στα μεγάλα προσφυγικά κύματα που έρχονται από την Ουκρανία μετέτρεψε τη μεγαλύτερη αίθουσα της (το hall 6) για τη στέγαση Ουκρανών που φτάνουν κατά χιλιάδες στη χώρα.

Στο hall 6, που καλύπτει περισσότερα από 25.000 τετραγωνικά μέτρα, η εταιρεία, μαζί με τον Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ντίσελντορφ, έστησαν 1.000 κλίνες τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022, οι οποίες ήταν ήδη κατειλημμένες από αργά το απόγευμα. Επιπλέον, υψώθηκαν περίπου 2.500 μέτρα διαχωριστικών τοίχων για να χωρίσουν την αίθουσα σε μικρότερα δωμάτια.

Ο Wolfram N. Diener, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Düsseldorf δήλωσε σχετικά: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ικανοποιήσαμε το αίτημα του Γραφείου Μετανάστευσης και Ένταξης της πόλης του Ντίσελντορφ. Την ημέρα της κατασκευής, ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων έβαλε ένα χεράκι ώστε να φτιαχτεί η αίθουσα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Γιατί μας συγκινεί η μοίρα των ανθρώπων. Και επειδή μας συγκινεί βαθιά η δεινή θέση των προσφύγων. Η υποδοχή και η φιλοξενία τους είναι αυτονόητες για εμάς."

Όλοι οι πρόσφυγες έχουν πρόσβαση σε δωρεάν WiFi, το οποίο θα τους επιτρέψει να διατηρούν επαφή με την οικογένεια και τους φίλους τους και να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.