graphicanews

Ειδήσεις

Xerox Hellas new dealers

Η Xerox διευρύνει το δίκτυο διανομής εκτυπωτών της

την 3 Δεκεμβρίου, 2017

Η Xerox Hellas διευρύνει τη διανομή των εκτυπωτών και των πολυλειτουργικών εκτυπωτών της, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τις εταιρείες Ιάσων Πληροφορική και ACI Hellas και στον τομέα του hardware.

Μέχρι σήμερα, η Ιάσων διένειμε μόνο αναλώσιμα για προϊόντα της Xerox.
Με τη νέα συμφωνία, η εταιρεία διανομής θα διαθέτει προς τους πελάτες της και μια μεγάλη γκάμα από Α3 και Α4 μοντέλα εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων της Xerox.

Παράλληλα, η Xerox διευρύνει τη συνεργασία της και με την εταιρεία ΑCI Hellas, η οποία στο εξής θα μπορεί να διαθέτει και αυτή Α3 & Α4 εκτυπωτές στους πελάτες της. Πιο συγκεκριμένα, η ACI Hellas εκτός από τα αυθεντικά αναλώσιμα της Xerox που διένειμε ως τώρα, θα διαθέτει στην ελληνική αγορά και μια μεγάλη γκάμα από εκτυπωτές και πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP's) της Xerox.

Η ΑCI Hellas διανέμει συνολικά πάνω από 6.000 προϊόντα, έχοντας συνεργασίες με περισσότερους από 40 κατασκευαστές, κυρίως σε είδη γραφείου, αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών, προϊόντα hardware, IT αξεσουάρ και μαγνητικά μέσα αποθήκευσης. Με τη νέα συμφωνία, θα μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις με τη σφραγίδα της καινοτομίας και της αξιοπιστίας της Xerox.