graphicanews

Ειδήσεις

Παραγγελία μαμούθ για την Heidelberg

Ευρωπαϊκή παραγγελία μαμούθ για τη Heidelberg

την 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Heidelberg υπέγραψε μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες της των τελευταίων ετών, η οποία προβλέπει την εγκατάσταση 11 νέων Speedmaster 106 XL με την τεχνολογία Push to Stop, στην Ολλανδική εταιρεία εκτυπώσεων βιβλίων Wilco.

Η μεγάλη αυτή παραγγελία που θυμίζει άλλες εποχές της offset εκτύπωσης δεν είναι τυχαία καθώς ο κλάδος των εκδόσεων βιβλίων, εν μέσω πανδημίας, γνώρισε μεγάλη άνοδο στην Ευρώπη.
Συνολικά η αγορά των εκδόσεων στην Ευρώπη υπολογίζεται στα 36-38 δις Ευρώ, με περίπου 500.000 βιβλία να τυπώνονται κάθε χρόνο.

Η ολλανδική εταιρεία Wilco, λαμβάνοντας υπόψη της τη δυναμική του κλάδου, προχώρησε στην αντικατάσταση του μεγαλύτερου μέρους του εκτυπωτικού εξοπλισμού της με τις Speedmaster 106 XL μηχανές του 2020 από τη Heidelberg.
Η εκτυπωτική εταιρεία διαθέτει άλλες 43 offset μηχανές της Heidelberg και σήμερα αποτελεί τον μεγαλύτερο χρήστη της τεχνολογίας Speedmaster XL 106.

Εάν, όπως και εμείς στη Wilco, μια εκτυπωτική εταιρεία θέλει να είναι σε θέση να προμηθεύει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων - από βιβλία, ετήσιους καταλόγους και περιοδικά μέχρι φυλλάδια - στο μικρότερο δυνατό χρόνο, στην καλύτερη ποιότητα, και σε βιώσιμη ανταγωνιστική βάση, χρειάζεται ομάδα με κίνητρα, μέγιστη αποδοτικότητα και τεχνολογίες αιχμής”, λέει ο Robert Jan de Rooij, ιδρυτής και εμπορικός διευθυντής της Wilco. “Όσον αφορά την τεχνολογία αιχμής, το χαρτοφυλάκιο και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Heidelberg μας κέρδισαν πλήρως. Βλέπουμε την επενδυτική μας απόφαση ως μια πρωτοποριακή κίνηση για την αύξηση της παραγωγικότητας και την ενίσχυση της προσοχής μας στον πελάτη”.

Heidelberg Speedmaster 106 XL