graphicanews

Ειδήσεις

BEL Overprint στην Veridos Matsoukis

BEL Overprint στην Veridos Matsoukis

την 23 Σεπτεμβρίου, 2021

H Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας, της οποίας οι ρίζες χρονολογούνται από το 1891, ειδικεύεται στην παραγωγή εγγράφων ταυτοποίησης για περισσότερες από 40 κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Το 2021, η διοίκηση της Veridos Ματσούκης, αποφάσισε να εγκαταστήσει το Overprint MIS της BEL, θέλοντας να βελτιώσει τις παραγωγικές της διαδικασίες και να εξασφαλίσει επιπλέον οφέλη στο περίπλοκο περιβάλλον παραγωγής της.

«Σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ακολουθούν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να πρωτοστατούν στην αγορά τους. Στη Veridos Ματσούκης, έχουμε θέσει το "Factory Digitalization" ως τον βασικό στρατηγικό στόχο για τα επόμενα δύο χρόνια, με στόχο την ενίσχυση των παραδοσιακών διαδικασιών παραγωγής με προηγμένες και υπερσύγχρονες τεχνολογίες.
Προτού καταλήξουμε στο Overprint, κάναμε εκτενή έρευνα στα συστήματα MIS που διατίθενται στην αγορά - όπως άλλωστε κάνουμε για κάθε μας επένδυση», λέει ο Σπυρίδων Ματσούκης, Διευθυντής του Τμήματος ΙΤ της Veridos Matsoukis Α.Ε. «Το συγκεκριμένο σύστημα μας ικανοποίησε πλήρως. Πιστεύουμε πως οι λειτουργίες και ο έλεγχος που δίνει το Overprint, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο υποστήριξης της ομάδας τεχνικών συμβούλων της BEL, ταιριάζει απόλυτα με τις δικές μας απαιτήσεις. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των συνεργατών μας».

«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που μια εταιρεία του βεληνεκούς της Veridos Matsoukis Α.Ε. αξιολόγησε και προχώρησε στην εγκατάσταση του Overprint», λέει ο Γιάννης Κατής, Διευθύνων Σύμβουλος της BEL Information Systems. «Η εγκατάσταση ενός MIS συστήματος είναι μια δύσκολη υπόθεση, απαιτεί ενδελεχή μελέτη των παραγωγικών διαδικασιών της εκτυπωτικής μονάδας και άριστη συνεννόηση μεταξύ των δύο μερών. Στα 20 χρόνια που διατίθεται το Overprint στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά, μπορώ να πω πως δεν υπάρχουν εγκατεστημένα δύο ίδια συστήματα. Υπάρχει ο βασικός κορμός του Overprint και εμείς, σε συνεργασία με τον πελάτη, διαμορφώνουμε το σύστημα ώστε να πληροί απόλυτα τις ανάγκες του».
 
Η επιλογή στο Overprint MIS
H Veridos Matsoukis διαθέτει ειδικό εξοπλισμό και χρησιμοποιεί πολλές διαφορετικές εκτυπωτικές μεθόδους προκειμένου να έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης διάφορων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών ασφαλείας. Σε κάθε εκτυπωτική μέθοδο χρησιμοποιούνται πολύπλοκες διεργασίες οι οποίες εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εκτυπωμένων εντύπων.

Η δυνατότητα προσαρμογής του συστήματος Overprint MIS, τόσο σε διαφορετικές εκτυπωτικές διαδικασίες όσο και σε περίπλοκα περιβάλλοντα παραγωγής, καθιστούν την ολοκληρωμένη λύση Overprint MIS, ιδανική για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της Veridos Matsoukis.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κύριο μέλημα της Veridos Matsoukis εξερευνώντας τις λύσεις των συστημάτων MIS ήταν η ακριβής διαχείριση και ορθολογική μεθοδολογία διάχυσης της πληροφορίας, η βέλτιστη χρήση των πόρων για την οργάνωση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών παραγωγής. Καθώς το Overprint MIS έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις δομής των επιχειρήσεων γραφικών τεχνών και γύρω από πραγματικά σχόλια χρηστών, διαθέτει το πλεονέκτημα ότι είναι δομημένο γύρω από πραγματικές ανάγκες της εκτυπωτικής παραγωγής.