graphicanews

Ειδήσεις

Fespa 2021

9-12 Μαρτίου 2021 η Fespa

την 2 Ιουλίου, 2020

Δεύτερη αναβολή της έκθεσης FESPA ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, η έκθεση FESPA Global Print Expo δεν θα πραγματοποιηθεί πλέον στη Μαδρίτη τον Οκτώβριο του 2020, λόγω των συνεχιζόμενων κινδύνων για τη δημόσια υγεία και των επιχειρηματικών διαταραχών που προκαλούνται από την παγκόσμια πανδημία COVID-19.
Έτσι, η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο RAI στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2021, μαζί με τις άλλες δύο διοργανώσει: την European Sign Expo (την έκθεση για τον κλάδο της επιγραφοποιίας) και την Sportswear Pro (την ειδική έκθεση για τις ψηφιακές εκτυπώσεις ενδυμάτων).

Τον Μάρτιο του 2020 πήραμε την απόφαση να καθυστερήσουμε την FESPA Global Print Expo για έξι μήνες, ενόψει της εξελισσόμενης πανδημίας και των συνεπειών της για τους εκθέτες και τους επισκέπτες μας. Έκτοτε, η εξάπλωση του COVID-19 ήταν δυναμική και απρόβλεπτη. Έτσι, ενώ πολλές περιοχές, σταδιακά, ανοίγουν ξανά μετά την καραντίνα, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των εκθετών και επισκεπτών της έκθεσης FESPA, εάν προχωρήσουμε στη διοργάνωσή της τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.
Οι διοργάνωση στις αρχές Μαρτίου 2021 προσφέρει την καλύτερη εναλλακτική λύση, καθώς δίνει στους εκθέτες και τους επισκέπτες μας χρόνο να ανακάμψουν και σε εμάς να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε πλήρως για τυχόν νέες επιχειρησιακές απαιτήσεις….” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της FESPA Neil Felton.

Το Άμστερνταμ είναι μια δημοφιλής και δοκιμασμένη πόλη για τις εκδηλώσεις της FESPA, έχοντας φιλοξενήσει επιτυχημένες εκθέσεις το 2006, το 2009 και το 2016.
Τέλος, η διοργανώτρια εταιρεία υπόσχεται η έκθεση να επιστρέψει στο Μόναχο για την εκδήλωση του 2022.