graphicanews

Ειδήσεις

New FESPA dates

Νέες ημερομηνίες για τη FESPA

την 21 Μαρτίου, 2020

Η FESPA ανακοίνωσε ότι η έκθεση θα επιστρέψει στο εκθεσιακό κέντρο IFEMA - Feria de Madrid στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2020, μαζί με τις άλλες δύο παράλληλες εκθέσεις, European Sign Expo και Sportswear Pro. Θυμίζουμε πως στις 5 Μαρτίου η διοργανώτρια εταιρεία αναγκάστηκε να αναβάλει τη διεξαγωγή της έκθεσης λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού στην Ευρώπη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της FESPA, Neil Felton, λέει: "Παρά τις συνεχιζόμενες επιπτώσεις που έχει ο κορωνοϊός στον κλάδο, έχουμε κατακλυστεί από την ισχυρή ζήτηση της παγκόσμιας κοινότητας για μια FESPA το 2020. Έτσι, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι ότι οι εκδηλώσεις μας θα πραγματοποιηθούν σε αυτές τις νέες ημερομηνίες και είμαστε πολύ ευγνώμονες στην ομάδα της IFEMA, οι οποίοι υποστήριξαν πλήρως την απόφασή μας υπό τις εξαιρετικές αυτές συνθήκες.
Στη δύσκολη αυτή εποχή, παραμένουμε σε στενό διάλογο και διαβούλευση με τους εκθέτες μας ώστε να διαπιστώσουμε πώς η FESPA μπορεί να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα προϊόντα τους για το 2020, να συνεργαστεί με τους υπάρχοντες πελάτες και να καλλιεργήσει νέες προοπτικές στον κλάδο για ανάπτυξη. Παραμένουμε βέβαιοι για την αξία της FESPA Global Print Expo για την κοινότητά μας».