GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

trillium

H Xeikon σταματά την τεχνολογία Trillium

την 24 Οκτωβρίου, 2017

Η Xeikon ανακοίνωσε την απόφασή της να τερματίσει το έργο ανάπτυξης του υγρού γραφίτη Trillium που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Drupa το 2016. Η εταιρεία δήλωσε ότι αντιμετώπισε αρκετές προκλήσεις στην πορεία της κυκλοφορίας της νέας τεχνολογίας ως εμπορικό προϊόν.

Ο κύριος Benoit Chatelard, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ψηφιακών λύσεων της Xeikon εξήγησε σχετικά με το θέμα: «Είμαστε σίγουροι ότι οι τομείς στους οποίους λειτουργούμε μπορούν να εξυπηρετηθούν με την τρέχουσα τεχνολογία ξηρού γραφίτη και την νέα τεχνολογία Panther UV inkjet.

"Η αλλαγή της δυναμικής της αγοράς, αλλά κυρίως των συνεχιζόμενων τεχνικών ζητημάτων για την ανάπτυξη της τεχνολογίας υγρού γραφίτη, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων uptime -των διαδικασιών ενεργοποίησης μιας μηχανής, μας ενθάρρυνε να λάβουμε αυτή τη δύσκολη απόφαση" πρόσθεσε. "Το βασικό όραμά μας εξακολουθεί να υποστηρίζει τις υψηλού όγκου, υψηλής ποιότητας και υψηλής αξίας δουλειές για τους πελάτες μας στην αγορά των Γραφικών Τεχνών και των Εκτυπώσεων Ασφαλείας".

Xeikon Trillium One