graphicanews

Ειδήσεις

durst tau330 gs labelprint hellas

H GS Labelprint επενδύει σε Durst Tau 330

την 30 Αυγούστου, 2017

Η εταιρεία GS Labelprint, με έδρα το Καματερό, ιδρύθηκε το 2014, από τον κ. Γιώργο Λαούδη. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην ετικετοποιία και στην εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών και υλικών συσκευασίας (χονδρική, λιανική, εξαγωγές).

Διαπιστώνοντας την εξελισσόμενη τάση της αγοράς για ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και για ευέλικτες εργασίες μικρών τιράζ με μικρούς χρόνους παράδοσης, η εταιρεία αποφάσισε να επενδύσει στο νέο εκτυπωτικό της Durst, Tau 330.

Οι αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών και ο ανταγωνισμός επιβάλουν να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση της παραγωγής μας.

Ο κ. Γεώργιος Λαούδης δήλωσε σχετικά: «Ήδη παράγουμε ψηφιακά ετικέτες. Όμως, οι αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας και ο ανταγωνισμός στην αγορά μάς επιβάλουν να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση της παραγωγής μας. Μετά από έρευνα της αγοράς επιλέξαμε τον εκτυπωτή Tau 330 της εταιρείας Durst, που μας προσθέτει ταχύτητα στην παραγωγή, χαμηλότερο κόστος παραγωγής και μεγαλύτερο χρωματικό εύρος, αφού πλέον μπορούμε να διαχειριστούμε μέχρι και 23 Pantone ανά εργασία, καλύπτοντας πάνω από το 90% της σχετικής σκάλας. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι άψογη και τα μελάνια έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορούμε να τυπώνουμε ετικέτες σε περισσότερα υλικά, ακόμη και σε δύσκολα, όπως τα θερμοευαίσθητα.

Επιπλέον, προσφέρει ευκολία στη διαχείριση των εργασιών, μειώνωντας σημαντικά το χρόνο της προεκτύπωσης. Πιστεύουμε ότι με την επένδυση αυτή θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας και ταυτόχρονα θα μπορέσουμε να μπούμε σε νέες, πιο απαιτητικές, αγορές».

O Durst Tau 330, είναι ψηφιακός UV Inkjet εκτυπωτής, σχεδιασμένος για μικρές και μεσαίες παραγωγές, με πλάτος εκτύπωσης από 16,5 μέχρι 33 εκατοστά, δυνατότητα 7 χρωμάτων, με ταχύτητα εκτύπωσης μέχρι 48 τρέχοντα μέτρα ανά λεπτό και ανάλυση μέχρι 1260 dpi.