graphicanews

Ειδήσεις

Viscom Paris 2017 Canceled

Ακυρώνεται η Viscom Paris

την 31 Αυγούστου, 2017

Την ακύρωση της έκθεσης Viscom Paris, η οποία ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα μεταξύ 26 και 28 Σεπτεμβρίου 2017, ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία Reed Exhibitions France.

Αιτία της δυσάρεστης αυτής εξέλιξης είναι ο χαμηλός αριθμός εκθετών που συγκεντρώθηκε με αποτέλεσμα η διοργανώτρια εταιρεία να μην μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της μία ποιοτική έκθεση όπως επιθυμούσε.

Ωστόσο, η διοργανώτρια εταιρεία κατάφερε να καταλήξει σε μία συμφωνία με την έτερη διοργανώτρια εταιρεία, 656 Editions, με την οποία από κοινού διοργάνωναν την έκθεση στο Παρίσι. Η συμφωνία αυτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δίνει προοπτική στην έκθεση και θα της επιτρέψει στο μέλλον να ξανά ανοίξει τις πύλες της.
Παράλληλα, αποφασίστηκε οι εκθέτες που θα συμμετείχαν στη φετινή Viscom Paris, να λάβουν αντ' αυτής μέρος στην έκθεση C!Print Lyon, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του 2018 και η οποία διοργανώνεται από την 656 Editions.
Η απόφαση αυτή ουσιαστικά διευρύνει τη γκάμα εκθετών της C!Print, και πλέον οι επισκέπτες της θα μπορούν να δουν και προϊόντα από τον κλάδο της Επιγραφής & της Οπτικής Επικοινωνίας. Κλάδους που μέχρι σήμερα η έκθεση δεν είχε στο portfolio της.

"Η νέα αυτή απόφαση καθιερώνει την έκθεση C!Print ως μία εθνική εκδήλωση. Με την C!Print Lyon και την C!Print Madrid ήμαστε πλέον πρωτοπόροι σε δύο μεγάλες αγορές, αυτή της Γαλλίας και αυτή της Ισπανίας." δήλωσε ο κος Guillaume Abou, Διευθυντής της 656 Editions.