graphicanews

Ειδήσεις

SKAG OPEN HOUSE

Open House από την Σκαγιάς ΑΒΕΕ

την 21 Ιανουαρίου, 2020

Open House για την προώθηση της εγκατάστασης της ψηφιακής μηχανής καλλωπισμού εντύπων MGI JETVarnish 3D Evo, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες η εταιρεία Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε (Skag).

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1959 και ειδικεύεται, μεταξύ άλλων, στην παραγωγή και διάθεση στην αγορά χαρτικών και σχολικών ειδών γραφής (τετράδια, ντοσιέ κ.λπ.) προχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο στην 1η εγκατάσταση της μηχανής του γαλλικού οίκου.

Η απόφαση της εταιρείας γι’ αυτήν την επένδυση βασίστηκε στην επιθυμία της να παρέχει στην αγορά προϊόντα με ειδικά εφέ τα οποία χαίρουν μεγάλης αποδοχής από το νεανικό κοινό της χώρας μας.
Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε στην εγκατάσταση αυτή της MGI με στόχο να εμπλουτίσει την ψηφιακή παραγωγή εντύπων της ψηφιακής μηχανής HP Indigo 5500 που διαθέτει. Οι δύο μηχανές βρίσκονται δίπλα δίπλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής.

Δειγματίσαμε συγκεκριμένη ποσότητα σχολικών τετραδίων με ειδικά εφέ, όπως χρυσοτυπία και τοπικό ανάγλυφο UV, στους καταστηματάρχες σχολικών ειδών και η ανταπόκρισή τους ήταν πάρα πολύ θετική. Με τη νέα αυτή εγκατάσταση θα μπορούμε να παράγουμε, άμεσα, αντίτυπα προστιθέμενης αξίας, τόσο για τις δικές μας παραγωγές (τετράδια κ.λπ.), όσο και πελατών μας, στους οποίους θα μπορούμε να προσφέρουμε έντυπα με ειδικά εφέ ανεξαρτήτως τιράζ. Ακόμα και από 1 αντίτυπο.” μας δήλωσε στην εκδήλωση ο κος Σκαγιάς.

SKAG OPEN HOUSE

Το MGI JETvarnish 3D Evolution χάρη στο Β1+ σχήμα του, τη βιομηχανική του πλατφόρμα με το σύστημα τροφοδοσίας & εξαγωγής παλέτας και την τεχνολογία αιχμής AIS συμπληρώνει ιδανικά την παραγωγή της SKAG, που αποτελείται από εκτυπωτικές μηχανές offset μεγάλου σχήματος αλλά και ψηφιακό εξοπλισμό εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει σπονδυλωτή αρχιτεκτονική με επεκτάσιμο σύστημα κεφαλών inkjet για μέγιστο σχήμα φύλλου 75x120cm, που καλύπτει κάθε σχήμα εκτύπωσης offset ή ψηφιακής. Παράγει τοπικό UV, γκοφρέ ανάγλυφο και χρυσοτυπία (επίπεδη ή ανάγλυφη) με 100% ψηφιακή διαδικασία χωρίς τσίγκους, κλισέ και προεκτυπωτικές διαδικασίες και σε ταχύτητες που αγγίζουν τα 4.000 Β2 φύλλα την ώρα. Ενσωματώνει το επαναστατικό «έξυπνο» σύστημα ελέγχου συμπτώσεων AIS και είναι πλήρως συμβατό με εργασίες με Μεταβλητά Δεδομένα (Variable Data Finishing).