graphicanews

Ειδήσεις

Χαϊτογλου Durst

Η Χαΐτογλου Α.Ε. επιλέγει Durst Tau 330LM

την 21 Μαΐου, 2019

Η Χαϊτογλου Α.Ε. Γραφικών Τεχνών δραστηριοποιείται από το 2008 στις αγορές των αυτοκόλλητων ετικετών και της εύκαμπτης συσκευασίας. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης και φινιρίσματος στους τομείς των τροφίμων και ποτών, ατομικής και οικιακής υγιεινής, καλλυντικών και ειδών βιομηχανικής χρήσης.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, σε έκταση 2.500 τ.μ. στεγάζονται όλα τα τμήματα που εμπλέκονται στην παραγωγική διαδικασία καθιστώντας την εταιρεία μία καθαρά καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής.
Το 2018, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού της, εγκαινιάζει μία νέα μονάδα ψηφιακής εκτύπωσης σε νέο κτίριο, μεταφέροντας υπάρχουσες ψηφιακές μηχανές και επενδύοντας στον UV inkjet εκτυπωτή ετικετών και συσκευασίας Durst Tau 330LM.

Η κυρία Ντενίζ Χαΐτογλου δήλωσε σχετικά με την επένδυση:
«Η εταιρεία μας από το 2014 είχε επενδύσει στην ψηφιακή εκτύπωση ακολουθώντας την τάση της αγοράς και τις ανάγκες των πελατών μας. Με τον υφιστάμενο εξοπλισμό καλύπταμε ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σε ψηφιακή εκτύπωση, όμως το ιδιαίτερο αποτέλεσμα που δίνει η μηχανή της DURST ήταν κάτι που θέλαμε να προστεθεί στο πορτφόλιό μας. Ένα ακόμα κίνητρο ήταν τα εξτρά χρώματα που προσφέρει η μηχανή καθώς και η αίσθηση της μεταξοτυπίας.
Η εταιρεία μας εκτός από το διευρυμένο πελατολόγιό της εξυπηρετεί και τις ανάγκες της εταιρείας τροφίμων ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε., μιας εταιρείας με μεγάλο εξαγωγικό χαρακτήρα και με κορυφαίες συνεργασίες με brands του εξωτερικού υψηλών προδιαγραφών. Η τεχνολογία με τα μελάνια LM θα βοηθήσει τη Χαΐτογλου Γραφικών Τεχνών να μπορέσει να εξυπηρετήσει μεγάλες εταιρείες και να πλασαριστεί ως εγκεκριμένος εκτυπωτής σε μεγάλα brands του εξωτερικού.»

O Durst Tau 330 είναι ψηφιακός UV Inkjet εκτυπωτής σχεδιασμένος για μικρές και μεσαίες παραγωγές με πλάτος εκτύπωσης από 16,5 μέχρι 33 εκατοστά και ενσωματώνει την τεχνολογία Single Pass UV Inkjet Technology.

Περισσότερα εδώ.

Durst Tau 330 εφαρμογές