graphicanews

Ειδήσεις

General formulations

Νέα αντιπροσωπία για την Display Media

την 18 Απριλίου, 2019

H Displaymedia ανακοίνωσε την έναρξη της νέας συνεργασία της με την Αμερικάνικη General Formulations.
H General Formulations με έδρα το Michigan των Η.Π.Α. παράγει από το 1953 πολυμερικά υλικά εκτύπωσης και πλαστικοποίησης.

Ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγής, σε ελεγχόμενο κλιματικά περιβάλλον καθώς και τα αυστηρά αμερικάνικα standards,  εξασφαλίζουν σύμφωνα με την ανακοίνωση την άψογη ποιότητα όλων των υλικών.
Η Displaymedia ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, θα διαθέτει στο εξής όλα τα προϊόντα της General Formulations στην Ελληνική αγορά.

General Formulations

Ενδεικτικά, στη γκάμα προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνονται οι εξής κωδικοί:

 Ε-285, Roughmark, 90mic, matt, High tack, removable. Πολυμερικό αυτοκόλλητο με εξαιρετικά δυνατή κόλλα για δύσκολες επιφάνειες. Κολλάει σε τοίχους με τραχιά επιφάνεια, τούβλο, τσιμεντόλιθους. Με ελαφριά θέρμανση μπορεί να ακολουθήσει την υφή του τοίχου.

 Ε-255, Οptically clear,75mic, gloss, removable. Διάφανο πολυμερικό αυτοκόλλητο για βιτρίνες, πολύ καθαρό, πρακτικά αόρατο.

 Ε-250, Wall frog, 150mic, removable, repositionable. Πολυεστερικό ύφασμα τύπου phototex, με δυνατή κόλλα που δίνει τη δυνατότητα αφαίρεσης και επανατοποθέτησης.

 Ε-230, Αutomark, 60mic, gloss, removable, bubble free. Πολυμερικό αυτοκόλλητο αυτοκινήτου, για μερική ή και ολική κάλυψη οχημάτων.

Ε-235, Motomark, 100mic, gloss, high tack. Πολυμερικό αυτοκόλλητο για μοτοσικλέτες, σκάφη, snowmobiles, με εξαιρετικά δύναμη πρόσφυση. Μπορεί να συνδυαστεί με ειδική πλαστικοποίηση που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προστατεύει την επιφάνεια από γδαρσίματα.

Ε-213, Traffic graphic, 95mic. Πολυμερική πλαστικοποίηση δαπέδου ή πάγκων καταστημάτων. Αντιχαρακτική, αντιολισθητική και ασφαλής για έμμεση επαφή με τρόφιμα.

Ε-229, Wall mark canvas, 150mic, matt, removable. Πολυμερικό αυτοκόλλητο τοίχου με υφή καμβά.