graphicanews

Ειδήσεις

ESKO Itzehoe

Νέο εργοστάσιο φλεξογραφίας για την ESKO

την 27 Νοεμβρίου, 2018

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του τομέα φλεξογραφίας, η ESKO μετακόμισε προσφάτως στις νέες εγκαταστάσεις της στην πόλη Itzhoe της Γερμανίας, συγκεντρώνοντας εκεί όλη την παραγωγή της.

Στις νέες εγκαταστάσεις, οι οποίες καταλαμβάνουν μία έκταση 4.5 περίπου στρεμμάτων, η εταιρεία έχει συγκεντρώσει κάτω από μία στέγη όλες τις δραστηριότητες της φλεξογραφίας της, που ξεκινούν από τα τμήματα R&D και φτάνουν μέχρι την παραγωγή των φλεξογραφικών πλακών.

Η εγκαταστάσεις διαθέτουν ένα πλήρες Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, όπου οι πελάτες και οι συνεργάτες της ESKO μπορούν να ενημερωθούν για τις τεχνικές και επιχειρηματικές λεπτομέρειες της φλεξογραφίας.
Το νέο κέντρο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρουσιάζει το σύνολο του οικοσυστήματος φλεξογραφίας της εταιρείας, ξεκινώντας από το σχεδιασμό και την προεκτύπωση, συνεχίζοντας με τη διαχείριση χρώματος, τις προετοιμασίες των φλεξογραφικών πλακών, της απεικόνισης και της έκθεσης μέχρι και την κοπή και την προετοιμασία τους ώστε να είναι έτοιμες για να τοποθετηθούν πάνω στις μηχανές εκτύπωσης.

Πλέον, στις νέες εγκαταστάσεις θα παράγονται οι συσκευές απεικόνισης CDI Crystal και CDI Spark αλλά και τα εμφανιστήρια XPS Crystal.

esko flexo facility