graphicanews

Εκδηλώσεις

Ελληνικές Διακρίσεις στη Συσκευασία

την 7 Δεκεμβρίου, 2017

Στις 6 Νοεμβρίου 2017 τα μέλη του WPO (World Packaging Organization), εκπροσωπώντας 16 χώρες, συνεδρίασαν στην πόλη Rio de Janeiro της Βραζιλίας και βαθμολόγησαν τις 318 υποψήφιες συσκευασίες για τα διεθνή βραβεία συσκευασίας WorldStar 2018. Η εκδήλωση αυτή, διοργανώθηκε με την υποστήριξη του οργανισμού ABRE (Τhe Brazilian Packaging Association).

Αξιολογήθηκαν προς βράβευση 40 συσκευασίες αναψυκτικών, 7 ηλεκτρονικών συσκευών, 42 τροφίμων, 12 προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, 3 ετικετών, 9 οικιακής φροντίδας, 6 προϊόντων πολυτελείας, 20 φαρμακευτικών και ιατρικών προϊόντων, 21 μεταφοράς αγαθών, 6 σημείων πώλησης κ.α.

Οι νικητές των ειδικών κατηγοριών (sustainability, packaging that saves food, marketing) θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2018.
Οι Ελληνικές συμμετοχές στο φετινό διαγωνισμό ανήλθαν στις δέκα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του διεθνούς θεσμού η χώρα μας έθεσε τόσες πολλές υποψηφιότητες.
Οι Ελληνικές εταιρίες και τα προϊόντα που βραβευτήκαν μέχρι σήμερα είναι τα  εξής:

Company   Product   Category
A. Hatzopoulos SΑ       Power Gel - Stick   Packaging Materials & Components
A.S. ADVERTISING     IONIA   Food
Αthenian Brewery        Beer Can/ALFA Weiss "Upside- Down" can   Beverages
KOSKINIDIS PACKAGING      POP MENTOS   Point of Sale
PALAMIDIS SA             Container for fresh meat   Food

Οι υποψήφιοι διεκδικητές που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον διεθνή διαγωνισμό αναδείχθηκαν από τα Ελληνικά βραβεία Packaging Innovation Awards 2017.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, ο Ελληνικός Διαγωνισμός οργανώθηκε από την εταιρία Boussias Communications, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.).

Ο Σύνδεσμός, ως εκπρόσωπος του WPO στη χώρα μας, με τη δράση αυτή δίνει τη δυνατότητα προβολής των Ελληνικών προϊόντων και επιχειρήσεων.
Η εξωστρέφεια σε συνδυασμό με την εφευρετικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα των Ελλήνων αξίζουν και αξιώνουν τη διεθνή ανάδειξη στην παγκόσμια αγορά της συσκευασίας.

Συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν σε όλες τις εταιρίες που συναγωνίστηκαν στον Ελληνικό διαγωνισμό και ιδιαίτερα σε αυτές που διεκδίκησαν και έλαβαν την ανώτατη διεθνή διάκριση.

νικητές βραβείων συσκευασίας wpo

Πηγή: pac.gr