graphicanews

Εκδηλώσεις

Wear Sustain

την 15 Νοεμβρίου, 2017

O σύνδεσμος WEAR μαζί με τους συνεργάτες του από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η Ένωση Τεχνολόγων Γραφικών Τεχνών - HELGAMED, προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρουσίασης του projet WEAR-SUSTAIN. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 16/11 στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη για τις Καλές Τέχνες και Μουσική (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1 στην Αθήνα), είναι ανοιχτή προς το κοινό και θα ξεκινήσει στις 16:00 μ.μ.

Ο σύνδεσμος WEAR Sustain επιδιώκει την συνεργασία ανθρώπων με ιδέες από διαφορετικούς χώρους (τεχνολόγους, σχεδιαστές, καλλιτέχνες) και γενικότερα δημιουργικούς ανθρώπους κάθε μορφής για να αναπτύξουν μια κριτική προσέγγιση για το σχεδιασμό μιας ηθικής, βιώσιμης, περιβαλλοντικής και αισθητικής φορητής συσκευής (wearable) ή ενός έργου "έξυπνου / ψηφιακού" υφάσματος (smart / e- textile).

Η εκδήλωση στοχεύει στην παρουσίαση της πρόσκλησης σε μηχανικούς, τεχνολόγους και σχεδιαστές, καθώς και στην παροχή πληροφοριών ώστε να είναι σε θέση να προτείνουν συγκεκριμένα έργα στο πλαίσιο της δεύτερης πρόσκλησης. Οι προτάσεις που θα προκριθούν θα χρηματοδοτηθούν με το ποσό των 50.000 Ευρώ έκαστη από ένα συνολικό budget των 2.4 εκατ. που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση αυτή μπορείτε να βρείτε στο: http://wearsustain.eu/

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

πρόγραμμα wear