graphicanews

Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση από τη Durst

την 27 Οκτωβρίου, 2020

Στις 11 Νοεμβρίου 2020, η Durst διοργανώνει την δεύτερή της διαδικτυακή εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσει τη γκάμα πρoϊόντων τής οικογένειας εκτυπωτών Durst Tau RSC.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δύο φορές. Η πρώτη στις 12:00 το μεσημέρι και η δεύτερη στις 19:00 το απόγευμα. (Ώρα Ελλάδας).
Μετά από κάθε ζωντανή ροή, οι ειδικοί της εταιρείας θα είναι διαθέσιμοι για ζωντανή συνεδρία με ερωτήσεις και απαντήσεις. Οι ερωτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ξενάγησης σε ειδική πλατφόρμα.

Από την πρώτη παρουσίαση της στην Labelexpo 2017, η Τεχνολογία Durst Tau RSC έχει θέσει νέα σημεία αναφοράς στη ψηφιακή inkjet εκτύπωση ετικετών με μελάνια UV σε βιομηχανική κλίμακα. 
Οι 100 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο σε μόλις 3 χρόνια δείχνουν ότι οι λύσεις εκτύπωσης της Πλατφόρμας Durst Tau RSC έχουν γίνει πολύ καλά αποδεκτές από την αγορά.

Στις 11 Νοεμβρίου η εταιρεία θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων, τις νέες εξελίξεις της σειράς των εκτυπωτών Durst Tay RSC αλλά και:

- τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά

- τις τελευταίες τάσεις στην παραγωγή ψηφιακών ετικετών

- τις ανθεκτικές λύσεις εκτύπωσης καθώς και διάφορα συστήματα μελανιών

Durst Webinar

Μαζί με τους πελάτες και τους συνεργάτες της Durst, οι εμπειρογνώμονες της εταιρείας θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για την πρόοδο των δοκιμών της λύσης Tau RSCi beta, τις λύσεις Durst RSC Low Migration (μελάνια χαμηλής μετανάστευσης) σε καθημερινή χρήση, την παραγωγή ετικετών με τη νέα υβριδική λύση OMET XJet - με την υποστήριξη της Durst RSC, και την ψηφιακή διακόσμηση των ετικετών με μια λύση από την ABG και τελικό φινίρισμα ρολού μεσαίου πλάτους, η οποία επίσης λειτουργεί στο Κέντρο Εμπειρίας Πελατών της Durst.

Για να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκδήλωση, κάντε την εγγραφή σας από εδώ