graphicanews

Εκδηλώσεις

MAKE IT: Nέα virtual εκδήλωση από την Canon

την 31 Μαΐου, 2021

Έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες εκτύπωσης παραγωγής να διαμορφώσουν ένα θετικό επιχειρηματικό μέλλον, η Canon ανακοινώνει μια νέα εικονική εκδήλωση, αφιερωμένη στους πελάτες, τους συνεργάτες της και τις προοπτικές τους σε όλη την περιοχή ΕΜΕΑ. Έχοντας την ονομασία “Make It”, η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 17 Ιουνίου 2021 παρέχοντας ένα πλούσιο μείγμα πρακτικών συμβουλών, ομιλίες με εμπνευσμένο περιεχόμενο, διαδραστικές επιδείξεις τεχνολογίας και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες της αγοράς. Όλα αυτά  έχουν στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις εκτύπωσης να ανακάμψουν και να ανασυνταχθούν μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο χρόνο.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, κάντε την εγγραφή σας από εδώ

Δημιουργήστε τη δική σας ατζέντα
Οι επαγγελματίες εκτύπωσης καλούνται να προσαρμόσουν τη δική τους ατζέντα ανάλογα με τους τομείς ενδιαφέροντος, τις επιχειρηματικές τους ανάγκες και τη διαθεσιμότητα. Η επιλογή και ο συνδυασμός του περιεχομένου είναι σχεδιασμένα για να δώσουν στις εγκαταστάσεις in-house εκτύπωσης και τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης όλων των μεγεθών τα δομικά στοιχεία που απαιτούνται για να κατακτήσουν την επιτυχία. Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε από ειδικούς του κλάδου από όλη την περιοχή ΕΜΕΑ για το πώς να εμπνεύσουμε τους πελάτες και να αυξήσουμε τα έσοδα, αλλά και πώς να επιταχύνουμε την ανάκαμψη των επιχειρήσεων και να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να προωθήσουμε την ανάπτυξη.

Εμπνευστείτε!

Η Canon είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ομιλητής και συγγραφέας για θέματα ηγεσίας, René Carayol MBE θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία στην οποία θα περιγράψει τα κρίσιμα χαρακτηριστικά, τα οποία κατά την άποψή του θα πρέπει να έχει μια εταιρεία για τη σταθεροποίηση και επανοικοδόμηση της κουλτούρας της, μετά τη δύσκολη περίοδο που αντιμετωπίζουν πολλοί οργανισμοί. Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν επίσης να μάθουν το μυστικό της ψυχικής ανθεκτικότητας από την πρώην πρωταθλήτρια ράλι Penny Mallory, αλλά και πώς να μετατρέψουν τα εμπόδια σε ευκαιρίες, παίρνοντας ως παράδειγμα την επιτυχημένη ζωή του συμβούλου στελεχών, Simon Alexander Ong.

Καινοτομία και επιδείξεις νέων προϊόντων
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι τελευταίες καινοτομίες της Canon στην επαγγελματική εκτύπωση, συμπεριλαμβανομένης μιας αποκλειστικής ματιάς στις νέες μονάδες αυτοματισμού imagePRESS C10010VP Advance Automation, που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τους πελάτες παραγωγής εκτύπωσης επιτυγχάνοντας σταθερά την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης, σε λιγότερο χρόνο και χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση του χειριστή. Οι επαγγελματίες σε τμήματα in-house θα επωφεληθούν επίσης από μια πιο προσεκτική ματιά στο δημιουργικό δυναμικό της σειράς imagePRESS C170, η οποία εξοπλίζει τις επιχειρήσεις με τη δυνατότητα να δημιουργούν εξαιρετικά πολύχρωμες, εξαιρετικά ευκρινείς εκτυπώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους, τη σειρά imagePROGRAF TZ-30000 και τη σειρά imagePROGRAF TX, που επιτρέπουν στους πελάτες να επιτύχουν πρωτοφανή επίπεδα δημιουργίας CAD και πόστερ, όσον αφορά την ταχύτητα, την ποιότητα, την ευκολία χρήσης και την αυτοματοποίηση των υλικών εκτύπωσης.

Επίσης, θα παρουσιαστεί το Canon DreamLabo 5000, παρέχοντας στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης Make It μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς αυτή η προηγμένη συσκευή εκτύπωσης φωτογραφιών inkjet, που παρέχει φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλότερης ποιότητας από οποιοδήποτε άλλο σύστημα, έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει νέες ευκαιρίες κέρδους για εταιρείες που επιθυμούν να προσφέρουν μια διαφοροποιημένη premium υπηρεσία.

Η Canon θα αποκαλύψει επίσης την τελευταία της λύση αυτοματισμού που βασίζεται στο cloud. Αυτή η εισαγωγική λύση υποβολής εργασιών, προετοιμασίας και διαχείρισης πελατών αποτελεί ένα ευπρόσδεκτα νέο προϊόν για τους μικρότερους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης, επιτρέποντάς τους να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και, το σημαντικότερο, δίνοντάς τους περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθούν στους πελάτες τους και να προσθέσουν αξία.

Μάθετε τι έχει μεγαλύτερη σημασία για τους σημερινούς αγοραστές εκτύπωσης
Ανακαλύψτε τα ευρήματα της έκθεσης Insight της Canon, η οποία διερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες εκτύπωσης μπορούν να προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στα τμήματα marketing, στο νέο περιβάλλον που αναπτύσσεται στην περιοχή ΕΜΕΑ. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν από ειδικούς του marketing που αξιολογούν τον αντίκτυπο της εκτύπωσης στη στρατηγική τους. Με την απόδοση των επενδύσεων να αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη για τις αποφάσεις, είναι κρίσιμο ο κλάδος της εκτύπωσης να είναι καλά προετοιμασμένος για αυτές τις συνομιλίες με τους αγοραστές τους.

Ο Mark Lawn, Director of Production Print Solutions for Canon Europe, σχολιάζει: «Πρόθεσή μας με αυτή την εκδήλωση είναι να δώσουμε σε όλες τις επιχειρήσεις εκτύπωσης, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, πρακτική καθοδήγηση που μπορούν να θέσουν σε εφαρμογή για να κατακτήσουν την επιτυχία σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που εξελίσσεται συνεχώς. Έχουμε δει εκπληκτική ανθεκτικότητα και δημιουργικότητα σε πελάτες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εκτύπωσης και θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα περιεχομένου για να μοιραστούμε ιστορίες επιτυχίας και να εμπνεύσουμε και άλλους, δίνοντάς τους εμπιστοσύνη, ενέργεια και ενθουσιασμό για να αντιμετωπίσουν το μέλλον. Η εκδήλωσή μας θα σας δείξει τι μπορεί να επιτευχθεί εξετάζοντας τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και πώς ακόμη και οι πιο δύσκολες στιγμές μπορούν να αποτελέσουν το ιδανικό θεμέλιο για την αξιοποίηση της διορατικότητας των πελατών για να εμπνεύσουν σχεδιασμό, καινοτομία και δημιουργικότητα».

Προηγουμενο

HP Latex Demo Days