graphicanews

Εκδηλώσεις

Mimaki Global Innovation Days

την 30 Μαΐου, 2021

Η Mimaki ενώνει τις δυνάμεις των πέντε περιφερειακών γραφείων της στον κόσμο (Mimaki Ιαπωνίας, Ασίας & Ωκεανίας, ΕΜΕΑ, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Λατινικής Αμερικής) και διοργανώνει από τις 2 έως και τις 4 Ιουνίου την πρώτη της παγκόσμια διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο Mimaki Global Innovation Days.

Η ατζέντα της εκδήλωσης είναι γεμάτη με αποκλειστικές ζωντανές επιδείξεις, ειδικές προσφορές, διαδικτυακά σεμινάρια και ευκαιρίες για δικτύωσης.

Το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης θα επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των αναγκών των πελατών στις τοπικές αγορές τους, καθώς και στις απαιτήσεις που έχουν οι διάφοροι τομείς όπως της επιγραφοποιίας, της βιομηχανικής παραγωγής, του textile και της 3D εκτύπωσης.
Στόχος είναι να μεταδοθεί η γνώση ώστε να μπορέσουν οι επαγγελματίες να ξεπεράσουν τις νέες προκλήσεις και να είναι επιτυχημένοι στον κλάδο τους.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ξαναδούν μέσω ζωντανών επιδείξεων τα νέα προϊόντα της Mimaki (JFX550, JFX600 και SUJV-160) μετά το λανσάρισμά τους πριν λίγες μέρες στη virtual.drupa.

Η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε με το Mimaki Print Festival πέρυσι μετά την ματαίωση της έκθεσης Fespa εξαιτίας της πανδημίας, επιδιώκει μέσω των διαδικτυακών εκδηλώσεων να υποστηρίξει και να συνδέσεί συνεργάτες και πελάτες απ’ όλον τον κόσμο.
Χρησιμοποιώντας μια εξατομικευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα, οι “επισκέπτες” θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανές επιδείξεις των νέων προϊόντων της εταιρείας, να έχουν πρόσβαση σε ειδικές προσφορές, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά σεμινάρια, να συνομιλήσουν με ειδικούς της Mimaki και να συμμετέχουν σε συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης.

Για να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκδήλωση κάντε τη δωρεάν εγγραφή σας από εδώ