graphicanews

Εκδηλώσεις

CalderaDays: Τριήμερη εκδήλωση από την Caldera

την 21 Μαΐου, 2021

Η γαλλική εταιρεία λογισμικού RIP, Caldera, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή τριήμερης εικονικής εκδήλωσης μεταξύ 8-10 Ιουνίου 2021, η οποία αφορά τους επαγγελματίες ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφέρει λύσεις και πληροφορίες ώστε να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν την παραγωγή τους και να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις των επενδύσεών τους.

Η τριήμερη εκδήλωση θα αποτελείται από διαδικτυακά σεμινάρια και συζητήσεις, που θα καλύπτουν θέματα όπως: αυτοματισμός, προεκτύπωση, βελτιστοποίηση συσκευών, διαχείριση χρωμάτων, ποιοτικός έλεγχος και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Σύμφωνα με τον Samin Sarkar, γενικό διευθυντή της εταιρείας, «Το CalderaDays θα είναι μια συναρπαστική εκδήλωση για την αναπτυσσόμενη κοινότητα της Caldera, με ένα πρόγραμμα που προσφέρει ευκαιρίες για μάθηση, συμμετοχή και δικτύωση».
Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Caldera, τις τεχνολογίες, τις εφαρμογές και τις τάσεις της αγοράς, με πολλές ευκαιρίες να επικοινωνήσουν με τους ειδικούς της εταιρείας για συμβουλές. Θα υπάρχει επίσης περιθώριο για δικτύωση, κάτι που λείπει πολύ στους επαγγελματίες εξαιτίας της πανδημίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης στη βιομηχανία ψηφιακών εκτυπώσεων inkjet, σε διαχειριστές παραγωγής και χειριστές, καθώς και σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές print shops.

Οι συνεδρίες κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως: επιγραφές, graphics, εκτυπώσεις υφασμάτων, μόδα και διακόσμηση, ντύσιμο οχημάτων, βιομηχανικές εκτυπώσεις κ.α.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το CalderaDays και να εγγραφούν στην εκδήλωση στον ιστότοπο: https://event.caldera.com/calderadays