graphicanews

Εκδηλώσεις

Webinar: Roland LEF2-200

την 5 Μαΐου, 2021

Διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα την UV εκτύπωση αντικειμένων και υλικών με τον εκτυπωτή ROLAND LEF2-200 διοργανώνει η Atlas Digital την Τετάρτη 12 Μαϊου στις 2:30 το μεσημέρι.

Στη διαδικτυακή εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του εκτυπωτή για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών που μπορούν να δώσουν λύση σε ανάγκες της παραγωγής σας, να επεκτείνουν τις υπηρεσίες σας ή ακόμα και να σας «ανοίξουν» μια νέα επιχείρηση.
Θα δείτε τις δυνατότητες εκτύπωσης ρεαλιστικών γραφικών, φωτογραφιών, υφών, ανάγλυφων εφέ και φινιρίσματος (ματ & γυαλιστερό) πάνω σε αντικείμενα, ακόμα και κυλινδρικά, που προσδίδουν ποιότητα και προστιθέμενη αξία.

Webonar: Roland LEF 2-200

Ενδεικτικές Εφαρμογές του εκτυπωτή είναι:
Διαφημιστικά – Τουριστικά Δώρα, Πινακίδες, Ταμπέλες Ονομάτων, Βραβεία, Πρωτότυπα & Μικρή/Μεσαία ποσότητα συσκευασιών, Διακόσμηση Αντικειμένων, Σήμανση Βιομηχανικών Εργαλείων & Εξαρτημάτων, γραφή Braille, Προσωποποίηση Αντικειμένων, Εικόνες, Είδη Βάφτισης & Γάμου (μπομπονιέρες, κουτιά, φωτογραφικά άλμπουμ), κ.α.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom, θα έχει διάρκεια μίας ώρας και για να την παρακολουθήσετε αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα που θα βρείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://atlasdigital.gr/diadiktiaki-parousiasi-lef/