graphicanews

Display Media & DECAL Adhesives

Νέα υλικά διακόσμησης από την Displaymedia & την Decal Adhesives

την 1 Δεκεμβρίου, 2021

H Displaymedia σε συνεργασία με την DECAL ADHESIVES (made in EU), κορυφαία εταιρία παραγωγής αυτοκόλλητων βινυλίων στην Ευρώπη, παρουσιάσε τη νέα σειρά διακοσμητικών ταπετσαριών με ρεαλιστικές υφές, PVC Free αυτοκόλλητων, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ειδικά σχεδιασμένων για την αισθητική αναβάθμιση και ανακαίνιση επιφανειών σε εσωτερικούς χώρους.

Displaymedia & Decal Adhesives

Με μια μεγάλη γκάμα από ρεαλιστικές υφές και σχέδια, μπορούν να μεταμορφώσουν μια παλιά επίπεδη επιφάνεια, δίνοντάς της νέα υφή και στυλ και να ανανεώσουν έτσι τοίχους, έπιπλα, πόρτες, ντουλάτες και άλλες λείες επιφάνειες πολύ γρήγορα και με χαμηλό κόστος.

Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα διατίθενται σε διάσταση 1.22μ ή 1.37μ (ανάλογα τον κωδικό) και όλοι οι κωδικοί είναι σε ρολό μήκους 15 μέτρων.
Η τοποθέτηση τους είναι εξαιρετικά εύκολη χάρη στο αρκετά μεγάλο πάχος του υλικού (190mic) ενώ η κόλλα τους είναι ισχυρή (High Tack) για σίγουρη και μόνιμη επικόλληση σε όλες τις προτεινόμενες επιφάνειες.

Decal Adhesives

Decal Adhesives

Επισκεφθείτε το www.displaymedia.gr και δείτε όλα τις νέες διακοσμητικές ταπετσαρίες, με περισσότερες φωτογραφίες και χρήσιμες πληροφορίες χρήσης και τοποθέτησης.