graphicanews

Fujifilm Acuity LED 40

Fujifilm Acuity LED 40

την 7 Φεβρουαρίου, 2019

Η Fujifilm ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς επίπεδων εκτυπωτών Acuity LED 40.
Οι νέοι επίπεδοι εκτυπωτές της σειράς είναι ένα πάντρεμα μεταξύ των επίπεδων εκτυπωτών της σειράς Select 20 και των LED εκτυπωτών Acuity 1600 που η εταιρεία πρωτοπαρουσίασε πριν από επτά χρόνια.

Η σειρά Acuity LED 40 βασίζεται στην πιεζοηλεκτρική τεχνολογία εκτύπωσης και ενσωματώνει την τεχνολογία που αναπτύχθηκε για τους εκτυπωτές υψηλής παραγωγικότητας εξασφαλίζοντάς τους εξαιρετικά επίπεδα ποιότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας είναι ιδανικός τόσο για παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης μεσαίου όγκου όσο και για υφιστάμενους κατόχους εκτυπωτών Acuity που επιθυμούν να αναβαθμιστούν. Η νέα σειρά έχει παραγωγική ικανότητα έως και 15.000 m2 ετησίως, με ταχύτητες έως και 53 m2 ανά ώρα.

Fujifilm Acuity LED 40

Το βασικό μοντέλο επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν σε υλικά ή/και σε αντικείμενα μεγέθους 1,25 x 2,5 μέτρων.
Διαθέσιμο είναι επίσης ένα μοντέλο με διπλάσιο μέγεθος τραπεζιού που μπορεί να διαχειριστεί επίπεδα υλικά σε μέγεθος 2,5 x 3,08 μέτρα.
Το Acuity LED 40 χρησιμοποιεί νέο μελάνι LED, το Uvijet KL, και διατίθεται με τέσσερα, έξι ή οκτώ κανάλια χρώματος. Υπάρχει η επιλογή προσθήκης light μελανιών, βερνικιών και λευκό μελάνι UV.