graphicanews

kornit atlas

Η Kornit λανσάρει τον βιομηχανικό εκτυπωτή ATLAS

την 7 Φεβρουαρίου, 2019

Η εταιρεία Kornit Digital ξεκίνησε τη διάθεση του εκτυπωτή υφάσματος Atlas, ενός νέου εκτυπωτή DTG που σχεδιάστηκε για την ψηφιακή εκτύπωση t-shirt και ενδυμάτων σε βιομηχανική κλίμακα. Ο νέος Atlas έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα που φτάνει τα 350.000 πατήματα.

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις με πολύ υψηλή παραγωγή ενδυμάτων, σε μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους εκτυπωτικές μονάδες μεταξοτυπίας και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνδυάσουν την ψηφιακή εκτύπωση με χαμηλό λειτουργικό κόστος για να εισέλθουν στην αγορά της εκτύπωσης υφάσματος.

Ο νέος βιομηχανικός εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατά παραγγελία παραγωγή ενδυμάτων και μπορεί να τυπώσει από ένα έως και χιλιάδες αντίτυπα μιας εργασίας με μηδενικό χρόνο προετοιμασίας της μηχανής σε μέγιστη διάσταση 60x90cm.
Ο εκτυπωτής μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε ροή παραγωγής Web-to-print με το σύστημα Gateway, επιτρέποντας τη γρήγορη εκτέλεση κάθε παραγγελίας.

Το σύστημα είναι εφοδιασμένο με νέες κεφαλές εκτύπωσης και ένα νέο μελάνι, το NeoPigment Eco-Rapid. Ο Atlas τυπώνει με έξι χρώματα CMYKRG συν λευκό.

Στην Ευρώπη ο νέος εκτυπωτής αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό στην επόμενη Fespa στο Μόναχο από τις 14 έως τις 17 Μαίου.