graphicanews

Polyprint Texjet echo 2

Νέος dtg από την Polyprint

την 5 Φεβρουαρίου, 2019

H Polyprint Α.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ειδικεύεται στην κατασκευή εκτυπωτών για απευθείας εκτύπωση σε ύφασμα (direct to garment, dtg), ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου dtg εκτυπωτή της: TexJet echo².

Πρόκειται για τον διάδοχο του επιτυχημένου TexJet echo με βελτιώσεις στην ποιότητα εκτύπωσης (μέγεθος κουκίδας στα 3pl), στην περιορισμένη εγγύηση που πλέον φτάνει τα 3 έτη και νέες επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών.

polyprint texjet echo2Ο νέος dtg εκτυπωτής χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης και συντήρησης και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης με το χαμηλότερο κόστος ανά εκτύπωση.

Το πρώτο λανσάρισμα του νέου εκτυπωτή πραγματοποιήθηκε ταυτοχρόνως στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη από τους επίσημους αντιπροσώπους της Polyprint, Ryonet και Amaya Sales UK αντιστοίχως και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον δει ζωντανά στην επικείμενη έκθεση GRAPHICA EXPO (22-24 Φεβρουαρίου, MEC Παιανίας).

Επιπλέον, η Polyprint εισήγαγε μια νέα στρατηγική προσέγγιση προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την εξατομίκευση του TexJet echo². Τέτοιες επιλογές περιλαμβάνουν διαφορετικούς τύπους μελανιού, διαλύματα προ-επίστρωσης υφασμάτων, μεθόδους τροφοδοσίας μελανιού, διαμορφώσεις συστήματος μελανιού, τραπέζια snap-on καθώς και τη δυνατότητα συνδυασμού μεταξοτυπίας και ψηφιακής εκτύπωσης με το υβριδικό σύστημα "Screen & Digital Mix".
Αυτό σημαίνει ότι ο TexJet echo² μπορεί να λειτουργήσει ως ένα μηχάνημα προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις του κάθε πελάτη για να ταιριάζει καλύτερα στις επιχειρηματικές του ανάγκες.

Δείτε παρακάτω ένα σύντομο βίντεο του νέου εκτυπωτή: