graphicanews

durst p5

Η Durst παρουσιάζει τη νέα εντυπωσιακή πλατφόρμα P5

την 21 Φεβρουαρίου, 2018

H Durst, γνωστή για τους υψηλής ποιότητας εκτυπωτές ευρείας διάστασης, παρουσίασε επισήμως πριν λίγες μέρες τη νέα γενιά εκτυπωτών της, με ποδαρικό να κάνει ο εκτυπωτής P5 250 HS.

Ο νέος εκτυπωτής στοχεύει στην αγορά της βιομηχανικής εκτύπωσης υψηλής παραγωγής προσφέροντας ποιότητα εκτύπωσης εφάμιλλης της offset εκτύπωσης χάρη στις κεφαλές εκτύπωσης οι οποίες τυπώνουν με ανάλυση 1200dpi και παράγουν κουκκίδες μεγέθους μόλις 5 picoliters (5 pcl).

Τον νέο εκτυπωτή, όπως και προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, σχεδίασε ο σχεδιαστής Ottl Eicher και στο σχεδιασμό έλαβε υπόψιν του ειδική έρευνα την οποία πραγματοποίησε δημιουργικό γραφείο του Μονάχου βάσει των προτιμήσεων πελατών και χειριστών μηχανημάτων της durst.
Σύμφωνα με την εταιρεία, οι προτιμήσεις που έχουν καταγραφεί θα λαμβάνονται υπόψιν και στο μέλλον για τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.

DURST P5 250HS PRINTER

Η νέα σειρά εκτυπωτών προσφέρεται μαζί με λογισμικά ροής εργασίας τα οποία έχει επιμεληθεί η ίδια η durst και για πρώτη φορά στους εκτυπωτές της χρησιμοποιούνται οθόνες αφής 32" για τη λειτουργία τους. Το αποτέλεσμα είναι ένας φουτουριστικός εκτυπωτής ο οποίος μας δίνει μια γεύση από την όψη που μάλλον θα έχουν οι εκτυπωτές στο μέλλον.

Δείτε παρακάτω το promo video που δημιούργησε η εταιρεία για το λανσάρισμα της νέας σειράς.