graphicanews

Summa F series f1832

Η Summa αναβαθμίζει τα επίπεδα κοπτικά της σειράς F

την 15 Φεβρουαρίου, 2018

Η Summa ανακοίνωσε την αναβάθμιση του επίπεδου κοπτικού τής σειράς F, του κοπτικού F 1832, το οποίο διατίθεται στην αγορά σε μεγαλύτερο μέγεθος.
Το κοπτικό Summa F 1832 διαθέτει επιφάνεια εργασίας 184 cm, καθιστώντας το ιδανικό για την επεξεργασία πολλών υλικών και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών.
Η νέα διάσταση του κοπτικού επιτρέπει τη διαχείριση υλικών ρολού πλάτους 150cm αλλά και επίπεδα υλικά τα οποία συνήθως έχουν διάσταση 152 x 304 cm.

Όπως και στα υπόλοιπα μηχανήματα κοπής της σειράς F, έτσι και εδώ, το νέο μοντέλο μπορεί να επεξεργαστεί μεγάλη ποικιλία υλικών, χάρη στα αποσπώμενα μέρη τα οποία ο χρήστης μπορεί να εναλλάσσει, ανάλογα με το είδος του υλικού που θέλει να χαράξει ή να κόψει.
Η νέα διάσταση λαμβάνει υπόψιν της και την αγορά του υφάσματος, καθώς το πιο διαδεδομένο πλάτος υλικού στην κατηγορία αυτή είναι τα 183 cm.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Summa καί στο μοντέλο F 1832 έχει ενσωματώσει το σύστημα ADC (Automated Depth Control) το οποίο, αφού έχουν τοποθετηθεί νέα εξαρτήματα στο μηχάνημα -για παράδειγμα μία νέα λεπίδα κοπής- ελέγχει συνολικά όλο το κοπτικό και προσαρμόζει τη λειτουργία του έτσι ώστε οι νέες προσθήκες να λειτουργούν άψογα και να μην δημιουργούνται προβλήματα όταν τεθεί σε λειτουργία.