graphicanews

Νέα γενιά μηχανών επεξεργασίας ετικέτας από τη Xeikon

Νέα γενιά μηχανών επεξεργασίας ετικέτας από τη Xeikon

την 21 Μαρτίου, 2022

Συνεχίζοντας την πορεία της για την πλήρη ψηφιοποίηση της παραγωγής, η Xeikon ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων μηχανών επεξεργασίας για high-end ετικέτες: LCU.

Οι νέες μηχανές έχουν σχεδιαστεί με αρθρωτή και κλιμακούμενη αρχιτεκτονική για πρόσθετη ευελιξία, σύνδεση στο cloud και πλήρης δυνατότητες ενσωμάτωσης στην παραγωγή.
Τα νέα μοντέλα της σειράς διατίθενται σε δύο εκδόσεις, την πλήρως εξοπλισμένη Xeikon LCU350, και την πιο απλή έκδοση Xeikon LCU33.

Xeikon LCU350Στο σχεδιασμό των νέων μηχανών, η εταιρεία επικεντρώθηκε στη δυνατότητα αυτές να είναι πλήρως επεκτάσιμες βάσει των αναγκών των πελατών.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι αγοραστές δεν μένουν εγκλωβισμένοι στην αρχική διαμόρφωση της μηχανής όταν την αγόρασαν, αλλά μπορούν στην πορεία του χρόνου να προσθέσουν νέες λειτουργίες, να κάνουν βασικές μετατροπές όπως για παράδειγμα στο πλάτος ρολού (έως 52 cm), να προσθέσουν δυνατότητες κοπής και χάραξης με laser, να μετατρέψουν τις δυνατότητες για βερνίκι σε δυνατότητα τοπικού βερνικού/spot-varnish κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά LCU μπορεί να συνεργαστεί τόσο με τις εκτυπωτικές μηχανές Panther όσο και με τις Cheetah της εταιρείας.

Η νέα σειρά LCU είναι πλέον διαθέσιμη για ζωντανές επιδείξεις και θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία στην επικείμενη εκδήλωση Xeikon Café στο Βέλγιο (περισσότερα για την εκδήλωση εδώ).