graphicanews

CANON COLORADO 1630

Νέος colorado 1630 από την Canon

την 11 Ιουνίου, 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασιζόμενη στο χαρτοφυλάκιο των εκτυπωτών UVgel ρολού 64 ιντσών, η Canon ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Colorado 1630. Ο εκτυπωτής προσφέρει μια έξυπνη επενδυτική επιλογή για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Uvgel, με χαμηλότερο επενδυτικό κόστος, για την περαιτέρω επέκταση της επιχείρησης, με στόχευση σε μικρότερα τιράζ.

Σχεδιασμένο για ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και σταθερότητα, το βασικό μοντέλο Colorado 1630 μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ιδιαίτερες επαγγελματικές απαιτήσεις κάθε χρήστη προσθέτοντας επιλογές σπονδυλωτής επέκτασης όπως το σύστημα φινιρίσματος FLXfinish, ένα δεύτερο ρολό υλικών εκτύπωσης και εύκολη εκτύπωση διπλής όψης.

Σχεδιασμένος για τους κατασκευαστές επιγραφών, PSPs και τα in-house τμήματα εκτυπώσεων, o Colorado 1630 προσφέρει την ανώτερη ποιότητα εντύπων σε ανάλυση 1.800 dpi και ιδιαίτερα ανθεκτικές, άοσμες και άμεσα ξηρές εκτυπώσεις σε σχεδόν οποιοδήποτε μέσο για να ανταπεξέλθει σε απεριόριστες εφαρμογές. Στην ταχύτερη λειτουργία εκτύπωσης, για εφαρμογές όπως υπαίθρια πανό και διαφημιστικές πινακίδες, ο Colorado 1630 μπορεί να επιτύχει μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης 111 m²/ώρα, ενώ, ακόμη και σε λειτουργία υψηλής ποιότητας, η συσκευή προσφέρει ταχύτητα εκτύπωσης 29 m²/ώρα.

Ο νέος ευέλικτος εκτυπωτής προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά υψηλής παραγωγικότητας, ποιότητα εξόδου και ευελιξία πολλαπλών υλικών του μεγαλύτερου «αδελφού» του, Colorado 1650. Χρησιμοποιώντας τα μοναδικά μελάνια UVgel 460 της Canon, παράγει ευκρινείς εκτυπώσεις με πλούσιο χρώμα. Εξαιρετικά αξιόπιστος και εύκολος στη χρήση, αυτός ο εξαιρετικά αποδοτικός εκτυπωτής είναι κατασκευασμένος για μέγιστο χρόνο λειτουργίας και γρήγορα αποτελέσματα. Το κόστος λειτουργίας ελαχιστοποιείται επίσης χάρη στην αποδοτικότητα του εκτυπωτή, σε συνδυασμό με τη μείωση των αποβλήτων και τη μείωση της κατανάλωσης μελάνης κατά 40% σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους και, με τη σειρά τους, να επεκτείνουν την επιχείρησή τους.

Οι επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από την αδιάλειπτη παραγωγή με την αναπλήρωση μελάνης εν λειτουργία, η οποία, σε συνδυασμό με πρωτοφανή χαρακτηριστικά αυτοματισμού, όπως η παρακολούθηση των ακροφυσίων, η συντήρηση κεφαλής εκτύπωσης και το τύλιγμα του ρολού τροφοδοσίας πολλαπλών υλικών, επιτρέπει στους χρήστες να αποφεύγουν τον περιττό χρόνο διακοπής λειτουργίας.
Επιπλέον, η εφαρμογή Τηλεχειρισμού (Remote Control) της Canon είναι τώρα διαθέσιμη για την παρακολούθηση όλων των εκτυπωτών Colorado. Αυτό θα επιτρέψει στους επαγγελματίες να ελέγχουν την κατάσταση του εκτυπωτή από απόσταση, κάτι το οποίο βοηθά στη χρήση αυτής της συσκευής χωρίς την ανάγκη συνεχούς επίβλεψης. Η εφαρμογή Remote Control στέλνει ειδοποιήσεις στις κινητές συσκευές των χρηστών με ενημερώσεις για την κατάσταση του εκτυπωτή, προειδοποιήσεις και σφάλματα, παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι ο εκτυπωτής λειτουργεί ομαλά για την τήρηση των προθεσμιών.

Canon NEW COLORADO 1630

Σπονδυλωτές επιλογές για ιδιαίτερες ανάγκες
Η σπονδυλωτή αρχιτεκτονική του Colorado 1630 επιτρέπει στους πελάτες να ξεκινήσουν με το βασικό μοντέλο και, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής τους, να επιλέξουν από μια σειρά επιπρόσθετων εξαρτημάτων. Για παράδειγμα, εάν ο εκτυπωτής είναι εγκατεστημένος με ένα ρολό πολλαπλών υλικών, αλλά ο όγκος της εργασίας αυξάνεται, μπορεί εύκολα να προστεθεί μια δεύτερη επιλογή ρολού υλικών. Ενισχύοντας περαιτέρω την αποτελεσματικότητά του, ο ακριβής χειρισμός των υλικών του Colorado 1630 εξασφαλίζει σχεδόν τέλεια ακρίβεια για εκτύπωση διπλής όψης. Μια επιλογή εκτύπωσης ‘print side in’ επιτρέπει επίσης στους πελάτες να εκτυπώνουν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του ρολού για μέγιστη ευελιξία στα μέσα εκτύπωσης. Όλες οι επιλογές μπορούν να ενεργοποιηθούν εξ αποστάσεως και κατόπιν αιτήματος, χωρίς την ανάγκη επί τόπου αλλαγής των ρυθμίσεων.

Προσθέτοντας ευελιξία για ματ ή ιλουστρασιόν φινίρισμα σε κάθε εκτύπωση, η προαιρετική μονάδα φινιρίσματος FLXfinish χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνική σκλήρυνσης LED που έχει σχεδιαστεί για να καθιστά πιο εντυπωσιακές τις εκτυπώσεις σε εφαρμογές όπως πανό, επενδύσεις τοίχων και εκτυπώσεις για χρήση σε καταστήματα χωρίς την ανάγκη αλλαγής μελανιών ή υλικών. Αυτή η τεχνολογία υποστηρίζει επίσης την εκτύπωση σε πορώδη υποστρώματα, όπως μη επιχρωμιωμένα χαρτιά και μαλακά υλικά σήμανσης, διευρύνοντας περαιτέρω τις ευκαιρίες για διεύρυνση της επιχείρησης στην αγορά.

Η οικογένεια Colorado μεγαλώνει
Η εισαγωγή του Colorado 1630 έρχεται ως επέκταση της υπάρχουσας οικογένειας εκτυπωτών UVgel ρολού. Εκτός από το μοντέλο1630, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνει επίσης τους Colorado 1640/1650 για πελάτες με υψηλότερους όγκους εκτύπωσης.

Ο Michele Tuscano, Head of Global Partner Channel & Vice President EMEA - Large Format Graphics at Canon Production Printing, σχολιάζει σχετικά: «Από την κυκλοφορία της σειράς Colorado το 2017, η τεχνολογία έχει πραγματικά αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά και, με περισσότερες από 2.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως και εκτυπώσεις πάνω από 25 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα μέχρι σήμερα, η ανταπόκριση των πελατών ήταν εξαιρετικά θετική. Η δυνατότητα των πελατών και των συνεργατών μας να επεκτείνουν τις δυνατότητες των εφαρμογών τους και να αναπτύσσουν την επιχείρησή τους αποτελεί ένα βασικό κίνητρο για εμάς στον τομέα Canon Production Printing καθώς διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο τη ζήτηση για έναν εκτυπωτή UVgel 1,6 m που να μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους PSPs. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάζουμε αυτή τη νέα προσθήκη του 1630 στην οικογένεια εκτυπωτών Colorado, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να επωφεληθούν από έναν εξαιρετικά αυτοματοποιημένο, ισχυρό και σταθερό εκτυπωτή με σπονδυλωτή αρχιτεκτονική που προσφέρει μεγάλη ευελιξία σε ελκυστικό επίπεδο επένδυσης».

Ο Colorado 1630 είναι άμεσα διαθέσιμος μέσω των διαπιστευμένων συνεργατών καθώς και των ομάδων πωλήσεων της Canon.