graphicanews

Huion Kanvas 13

Τρία νέα μοντέλα Huion graphic tablet

την 29 Ιουνίου, 2020

Τρία νέα μοντέλα Huion Graphic Tablet ήρθαν στην ελληνική αγορά για να εκπλήξουν για μια ακόμα φορά με τα χαρακτηριστικά και τη μοναδική σχέση τιμής/απόδοση.

Στην κατηγορία Graphic tablet με οθόνη, το Kamvas 13, σε μια προσιτή τιμή, προσφέρει την ανεπανάληπτη αξιοπιστία της Huion διαθέτοντας οθόνη full laminated IPS 13,3", αναγνώριση κλίσης (Tilt Function), πλούσια χρώματα σε γκάμα 120% sRGB, ανάλυση: 1920 x 1080, report rate 266 PPS, 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, γραφίδα χωρίς μπαταρία και 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Με συγκεκριμένες android συσκευές, το Kamvas 13 συνδέεται προσφέροντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται κάθε στιγμή.

Το Inspiroy H320M είναι ένα graphic tablet που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως pen, αλλά και ως writing tablet. Αναποδογυρίζοντάς το, και με το ίδιο πενάκι, η LCD επιφάνειά του, τεχνολογίας e-paper, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδιασμό, σκιτσάρισμα ή σημειώσεις.
Διαθέτει γραφίδα χωρίς μπαταρία με 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, αναγνώριση κλίσης και ανάλυση 5080 LPI, ενώ, συνδέεται και με Android συσκευές με λειτουργικό 6,0 και νεότερο και έχει 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

New Huion Kanvas 13

To Dial Q620M με ασύρματη επικοινωνία 5-10 μέτρων, «απελευθερώνει» την εμπειρία σχεδίασης. Με την προγραμματιζόμενη ροδέλα ελέγχου λειτουργιών, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το μεγέθους του πινέλου, να κάνει μεγέθυνση ή σμίκρυνση, scroll σελίδων κ.λπ., με μοναδική ευκολία και άνεση.
Διαθέτει ευαισθησία πίεσης: 8192 επιπέδων, ανάλυση πένας: 5080 LPI, report rate: 266 PPS, αναγνώριση κλίσης (Tilt Recognition): ±60° και 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Είναι δε συμβατό εκτός από windows και mac και με android 6.0 ή νεότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.atlasonline.gr