GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

GRAPHICA EXPO 2025

GRAPHICA EXPO 2025

την 20 Μαΐου, 2024

Η έκθεση Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας, GRAPHICA EXPO, επιστρέφει δυναμικά στις 21-23 Μαρτίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο MEDITERRANEAN EXHIBITION CENTER (M.E.C.) στην Παιανία Αττικής.

Με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η GRAPHICA EXPO συνεχίζει να προβάλει τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογικές εξελίξεις στους τομείς των Εκτυπώσεων Εντύπων, Επιγραφών, Οπτικής Επικοινωνίας, Χάρτινης Συσκευασίας και Ετικετών.
Επαγγελματίες από την Ελλάδα και γειτονικές χώρες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες καινοτομίες και να διευρύνουν τις συνεργασίες τους.

Η έκθεση, που παραδοσιακά πραγματοποιούνταν στα τέλη Φεβρουαρίου, μεταφέρεται πλέον τον μήνα Μάρτιο ώστε να εκμεταλλευτεί τις καλύτερες καιρικές συνθήκες και να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στους εκθέτες και επισκέπτες της.

GRAPHICA EXPO

Η GRAPHICA EXPO 2025 αναμένεται να συγκεντρώσει για ακόμη μία φορά, κορυφαίες επιχειρήσεις & επαγγελματίες των Γραφικών Τεχνών, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και επιμόρφωσης μέσω σεμιναρίων και παρουσιάσεων από ειδικούς του κλάδου της Εκτύπωσης.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις πιο πρόσφατες λύσεις και προϊόντα που διαμορφώνουν το μέλλον της Βιομηχανίας των Γραφικών Τεχνών και της Οπτικής Επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης στη διεύθυνση www.graphicaexpo.gr