graphicanews

Ειδήσεις

GALLUS ECS 340 για την Αρβανίτης Μ. Α.Ε.Β.Ε.

Νέα Gallus ECS 340 για την ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε.

την 29 Μαΐου, 2019

Η εγκατάσταση της νέας UV flexo μηχανής με 8 μονάδες flexo και δύο μονάδες μεταξοτυπίας πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2018.
Ο κ. Αρβανίτης με πολυετή εμπειρία στην εκτύπωση ετικετών, γνωρίζει πολύ καλά ότι η αξιοπιστία στην υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και η ομαλή παραγωγική διαδικασία είναι απαραίτητα στοιχεία για την μακροπρόθεσμη επιτυχία μιας επιχείρησης. "Με το νέο μοντέλο Gallus ECS 340 επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα εκτύπωσης, ισοδύναμα με αυτά της εκτύπωσης offset και μπορούμε να βασιστούμε σ’ αυτό", δηλώνει ο Πάνος Αρβανίτης. "Ακόμη περισσότερο, λόγω των πλεονεκτημάτων του νέου πιεστηρίου και της εμπειρίας μας στην εκτύπωση flexo, επιτυγχάνουμε ελάχιστους χρόνους ρύθμισης ενισχύοντας έτσι την παραγωγικότητά μας".

Επένδυση στην ψηφιακή ή την συμβατική εκτύπωση;
Αν και η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια σπουδαία τεχνολογία για τις επιχειρήσεις που σκέφτονται να επενδύσουν σε μια νέα γραμμή παραγωγής, η εταιρία ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε. αποφάσισε να επενδύσει και πάλι στη συμβατική τεχνολογία εκτύπωσης. "Επενδύουμε στην τεχνολογία UV flexo για περισσότερα από είκοσι χρόνια τώρα. Έχοντας την επιλογή να διαλέξουμε μεταξύ UV flexo και ψηφιακής εκτύπωσης, εμπιστευόμαστε και πάλι την εκτύπωση UV flexo", εξηγεί ο Πάνος Αρβανίτης."Σίγουρα, στις μέρες μας το ενδιαφέρον για την ψηφιακή εκτύπωση αυξάνεται, αλλά αισθανόμαστε ότι η συμβατική εκτύπωση ταιριάζει καλύτερα τις ανάγκες μας! Η μακρά εμπειρία μας και η επιμονή έχουν πιστοποιήσει την εταιρία μας για την εξειδίκευση σε μια σειρά εφαρμογών ευαίσθητων στην πίεση."


Gallus 340Το Gallus ECS 340 είναι ένα ήσυχο, φιλικό στο χρήστη και οικονομικά εξαιρετικά αποδοτικό πιεστήριο για εκτύπωση ετικετών, με πολύ μικρή διαδρομή χαρτιού και ταχύτητα μέχρι 165 m/min. Ο σταθμός cold foil επιτρέπει τη δημιουργία μιας ποικιλίας εφαρμογών για τη διακόσμηση αυτοκόλλητων ετικετών. Οι δύο μονάδες κοπής και η δυνατότητα εκτύπωσης στην πίσω όψη συμπληρώνει το μοντέλο με πλάτος εκτύπωσης τα 340 χλστ. (13,4 ").
Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένο το σύστημα πλήρους ελέγχου Tubescan της BST eltromat. Η υψηλή ευελιξία όσο αφορά τις εφαρμογές σε διαφορετικά υλικά και οι μικροί χρόνοι προετοιμασίας λόγω της ενσωμάτωσης σερβομηχανισμών είναι δύο από τους λόγους για τους οποίους η Gallus ECS 340 είναι η μηχανή με τις καλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία της, με μικρή διαδρομή χαρτιού. Περίπου 500 μηχανές ECS 340 παγκοσμίως, παρέχουν καθημερινή υποστήριξη στους πελάτες της Gallus στον τομέα της εκτύπωσης ετικετών, επιτρέποντάς τους να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν το κόστος.

Με τη δύναμη της εμπιστοσύνης
Έχοντας εγκαταστήσει πέντε μηχανές πριν τη νέα επένδυση, το νέο μοντέλο Gallus ECS 340 δεν είναι η πρώτη επένδυση στην Gallus για τον Έλληνα παραγωγό ετικετών. "Ήμασταν πάντα πολύ ευχαριστημένοι από την πρώτη μας επένδυση Gallus αλλά και από τις υπηρεσίες που μας παρέχει η εταιρία Gallus και γι’ αυτό αποφασίσαμε να επενδύσουμε και πάλι σε νέα γραμμή εκτύπωσης ετικετών", δηλώνει ο Πάνος Αρβανίτης. "Επίσης, ο μικρός χρόνος που απαιτήθηκε για την πλήρη προσαρμογή του νέου μηχανήματος ήταν απίστευτος."

Η επιχείρηση ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε. έχει την έδρα της, στην Τανάγρα Βοιωτίας. Απασχολεί περίπου 48 εργαζομένους και παράγει αυτοκόλλητες ετικέτες για τις αγορές τροφίμων, κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών, αλλά απευθύνεται και στην αγορά οικιακής και προσωπικής φροντίδας.

Gallus ECS 340