graphicanews

Ειδήσεις

desktop metal 3d

Η Lino φέρνει τη Desktop Metal στην Ελλάδα

την 23 Μαΐου, 2018

Η Lino η οποία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στην αγορά της εκτύπωσης 3D με το μέλος του ομίλου Lino3D, ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία Desktop Metal για την πώληση και υποστήριξη εκτυπωτών 3D στη χώρα μας.
Η Desktop Metal, Inc., με έδρα το Burlington στη Μασσαχουσέττη των ΗΠΑ, ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στη μεταποίηση, τη μεταλλουργία και τη ρομποτική. Η εταιρεία κάνει πλέον την 3D εκτύπωση με μέταλλα ένα ουσιαστικό εργαλείο για μηχανικούς και κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο.

Το 2017, η Desktop Metal επιλέχθηκε ως ένας από τους 30 πιο υποσχόμενους Τεχνολογικούς Πρωτοπόρους παγκοσμίως από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Ακόμη περιελήφθη στον κατάλογο των 50 πιο έξυπνων επιχειρήσεων στο Technology Review του MIT και αναγνωρίστηκε μεταξύ των σημαντικότερων καινοτομιών στον τομέα της μηχανικής στο "2017 Best of What's New" του περιοδικού Popular Science.
Η Lino A.E.B.E. δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού αναπτύσσει και διανέμει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης εδώ και πολλά χρόνια για τους επαγγελματίες στην αγορά της έντυπης επικοινωνίας, με έμφαση στις καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες εκτύπωσης όπως και στην κατασκευαστική βιομηχανία μέσω των καινοτόμων λύσεων της τεχνολογίας 3D.

desktop metal

«Η LINO με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Desktop Metal για την εισαγωγή στην περιοχή μας της 3D εκτύπωσης με μέταλλα για την ταχύτατη παράγωγη λειτουργικών πρωτοτύπων. Έκτος από την οικονομικά αποδοτική τεχνολογία, το DM Studio System διαθέτει επίσης φιλική προς το περιβάλλον γραφείου τεχνολογία, εξαλείφοντας την ανάγκη για περιβάλλον με ειδικές συνθήκες» δήλωσε η εταιρεία για τη νέα συνεργασία.