GraphicaNews

Ειδήσεις

DURST P5 350 CORE

H HELLAS DIGITAL επενδύει στον νέο DURST P5 350 CORE

την 3 Ιουνίου, 2026

Η Hellas Digital προχώρησε στην εγκατάσταση ενός ακόμα εκτυπωτή της εταιρείας Durst ενισχύοντας την παραγωγική της δυνατότητα με τον νέο P5 350 CORE.

Ο P5 350 CORE παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη φετινή έκθεση Fespa 2026, και απέσπασε το βραβείο EDP ως ο καλύτερος επίπεδος/υβριδικός εκτυπωτής στην κατηγορία απόδοσης 150 μέχρι 400 τετρ. μέτρων την ώρα.

Η επένδυση της Hellas Digital αποτελεί την πρώτη εγκατάσταση στην περιοχή μας και πραγματοποιήθηκε από τη Lino, επίσημο αντιπρόσωπο των προϊόντων Durst σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και όμορες χώρες.

Hellas Digital Lino

Ο νέος εκτυπωτής της οικογένειας P5 συνδυάζει τις πιο επιτυχημένες τεχνολογίες και λειτουργίες από ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο P5 σε ένα ενιαίο μηχάνημα το οποίο τοποθετείται στην κατηγορία entry level.

Durst P5 Core

Τυπώνει τόσο σε εύκαμπτα όσο και σε άκαμπτα υλικά πλάτους 3,5 μέτρων, με ταχύτητα σε mode παραγωγής στα 125 τετρ./ώρα σε ανάλυση που φτάνει τα 900x1200 dpi, ενώ μπορεί να τυπώσει έως και 325 τετρ./ώρα.
Χρησιμοποιεί κεφαλές της Ricoh πέμπτης γενιάς και διαθέτει, πέρα από τα τέσσερα κανάλια CMYK, άλλα 4 χρώματα (Lc, Lm, Λευκό, special).