graphicanews

Ειδήσεις

Novacel Hellas Stinger Valloy

Νέα εγκατάσταση στην εταιρεία ετικετοποιΐας Stinger

την 28 Νοεμβρίου, 2023

Στην εγκατάσταση δύο ξεχωριστών αλλά αλληλοσυμπληρούμενων μηχανών Vαlloy για την παραγωγή ετικετών προχώρησε πριν λίγες εβδομάδες η εταιρεία STINGER, με έδρα στο Περιστέρι.
Η νέα επένδυση πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την αύξηση της παραγωγικότητας και του βιώσιμου οφέλους στην παραγωγική αλυσίδα της Stinger MON Ι.Κ.Ε.

Πρόκειται για τις μηχανές Valloy BIZPRESS 13R και Valloy Duoblade WS η εγκατάσταση των οποίων έγινε από την εταιρεία Novacel Hellas, η οποία εμπορεύεται τα προϊόντα της κατασκευάστριας εταιρείας Valloy στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Novacel Hellas, ο εκτυπωτής ρολού Valloy BIZPRESS 13R, επιτυγχάνει άριστη εκτύπωση ετικετών σε μεγάλη ποικιλία υλικών με χαμηλό εκτυπωτικό κόστος. Η τεχνολογία Led Toner αυξάνει την παραγωγικότητα καθώς λειτουργεί με χαμηλή θερμοκρασία του φούρνου ο οποίος χρειάζεται μικρό χρόνο προθέρμανσης, ενώ παράλληλα επιτρέπει την εκτύπωση ακόμα και σε λεπτά υποστρώματα. Η μηχανή είναι εύκολη στη λειτουργία της χωρίς να παρουσιάζει διακοπές.
Το κοπτικό - χαρακτικό Valloy Duoblade WS, μορφοποιεί το σχήμα της ετικέτας με ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία.

Novacel Hellas, Stinger, Valloy

O κος Μέλιος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Stinger MON Ι.Κ.Ε., δήλωσε σχετικά:
Μετά από μεγάλη έρευνα από την πλευρά μας καταλήξαμε στην Novacel Hellas και στην Valloy, επειδή θέλαμε πέρα από καλά προϊόντα να έχουμε δίπλα μας και έναν αξιόπιστο συνεργάτη για να υποστηρίξει τον εξοπλισμό μας.”.

Από την πλευρά του ο  κος Δημήτριος Σπυρόπουλος, Εμπορικός Δ/ντής στη Novacel Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία:
Είμαστε περήφανοι που η εταιρεία Stinger μας εμπιστεύτηκε να υποστηρίξουμε το σχέδιο της, για να κάνει το επόμενο βήμα στην παραγωγική της διαδικασία. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μία επιτυχημένη απόφαση από κάθε άποψη.

Η Novacel Hellas πέραν της εγκατάστασης των μηχανημάτων, ανέλαβε και την ολοκληρωμένη παρακολούθησης τεχνικής υποστήριξης των συγκεκριμένων λύσεων.