graphicanews

Ειδήσεις

GRAPHCOM DIMENSION ΑΙΒΑΖΗ

Νέα συνεργασία Graphcom + Dimension Αϊβάζη

την 26 Μαΐου, 2022

Η GRAPHCOM προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ για τη διάθεση των αυτοκόλλητων φιλμ εκτύπωσης και επιγραφών MACtac στην Κρήτη. Η συμφωνία για τη διάθεση των υλικών MACtac ήρθε ως επιστέγασμα της μακρόχρονης συνεργασίας των δύο εταιριών στη βάση προμηθευτή – πελάτη.

Αποκλειστική αντιπρόσωπος της MACtac στην Ελλάδα από το 1995, η GRAPHCOM υπηρέτησε τους στόχους και το όραμα της κορυφαίας κατασκευάστριας για προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σταθερής απόδοσης, που ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές συνθήκες και εφαρμογές και υποστηρίζονται από υψηλή τεχνογνωσία και την τελευταία τεχνολογία στη σύνθεση φιλμ και κόλλας.

Εφεξής, η DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ, η οποία διατηρεί εργοστάσια στην Αττική και στο Ηράκλειο Κρήτης και εμπορεύεται αναλώσιμα και επιγραφές, θα προμηθεύει την τοπική αγορά και με τις σειρές επιγραφών & ψηφιακής εκτύπωσης MACtac.

Η συμφωνία καλύπτει:

- Τις σειρές έγχρωμων φιλμ επιγραφοποιίας MACal, MACCrystal, MAClite, Glass Decor
- Τις σειρές φιλμ ψηφιακής εκτύπωσης JT, Wall Wrap, Floor Graphics
- Τις σειρές φιλμ πλαστικοποίησης LF, Floor Graphics

«Στη GRAPHCOM θέλουμε να στεκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη και να του προσφέρουμε λύσεις άμεσα και υπεύθυνα. Η υποστήριξη – τεχνική, συμβουλευτική – αποτελεί θεμελιώδη αρχή της λειτουργίας μας και οι υπηρεσίες μας αποτελούν βασικό πυλώνα επιτυχίας μας. Στην DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ βρήκαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που, με την παρουσία του και τη γνώση της τοπικής αγοράς θα μας εξασφαλίσει την ευελιξία, την ταχύτητα και ποιότητα υπηρεσιών που αναζητούμε» δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Ραφαηλίδης, υπεύθυνος Εμπορικού Τμήματος της GRAPHCOM.